BIZLER MESLEGIMIZE EMANETIZ

BIZLER MESLEGIMIZE EMANETIZ

Saglik 18.04.2022 13:42:51 0
BIZLER MESLEGIMIZE EMANETIZ

 

 

Acisiyla, tatlisiyla, hatasiyla, dogrusuyla 11 yil önce Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi olarak basladigim yolculuguma, son üç yildir Yönetim Kurulu Baskani olarak devam ettim. Görev süremin bitmesine de az bir zaman kaldi. Bu süre zarfinda çalistigim tüm Baskanlarim, görev arkadaslarim da çok degerli.

Bana verdikleri katkilardan dolayi öncelikle hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum.

Yine bu süreç zarfinda niyetimiz hep halis, siyasetimiz de meslegimiz oldu. Meslek siyasetimiz bizim düsturumuzdu.

Meslegimizle yol alirken, bu degisim ve gelisim sürecinde hep meslegimize yetismeye çalistik.

Birçok problemimiz oldu. Takdir edersiniz ki son iki yilda pandemi ile birlikte hayal edemeyecegimiz, sikintili bir süreç yasadik.

Problemlerimizin çogu da bu süreçten kaynaklanmisti. Diger mesleki problemlerimizin yaninda pandeminin beraberinde getirdigi problemler bizleri çok yordu.

Çok sükür ki çogunu çözüme kavusturduk. Elbette ki çözüme kavusturamadigimiz problemlerimiz de oldu. Ama onlar içinde sonuna kadar mücadele ettik. Yilmadik, sikayet etmedik. Bulundugum mevkiinin her zaman kiymetini bildim. Agir bir yük, agir bir sorumluluktu.

Her an bunun da bilincindeydim.

Bu süreçte benimle beraber olan yilmadan destek veren ekip arkadaslarima da ayri ayri tesekkür ediyorum.

 

Gururla temsil ettigimiz camiamizin bu dönemini basariyla tamamlamanin mutlugu içerisindeyiz.

Daha yapacak çok isimiz, daha katedecek çok yolumuz var aslinda. Görev süremiz boyunca oldugu gibi bundan sonrada meslektaslarimizin verecegi destek ve yetki ile camiamizi ve odamizi çagin gelismelerine entegre etmeye devam edecegiz. Elbette gelisen ve degisen dünya da önümüze birçok sorun çikacaktir.

Bu sorunlari bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada birlik beraberlik içerisinde çözecegiz. 

Bu yolu, hiçbir meslektasi kirmadan üzmeden. Daha öncesinde de dile getirdigimiz gibi Meslegimize deger katarak omuzomuza, ilk gün ki gibi genç, su zamandaki gibi tecrübeyle yürüyecegiz…

 

Zaman hizla akip geçiyor. Bu süreçte yorulmadan yol alarak ilerledik. Her zaman bu meslegin bir ferdi olmaktan gurur ve onur duydum, her bulundugum ortamda bunu dile getirdim. SMMM ünvani almak birçok engebeli yolu asmaktan geçiyor.

Bunun içindir ki bu belgeye haiz her meslektas çok kiymetli ve çok degerli

. Bu bilinçle birlikte Bismillah diyerek genç, dinamik ve bir o kadar tecrübeli ekibimizle, her meslektasimiz gibi kendimizi meslegimize ve meslektasimiza emanet ederek 27. Olagan Genel Kurulumuzda Baskan Adayligimi ve Diger Kurul Adayliklarimizi öncelikle çok kiymetli Meslektaslarima ve tüm kamuoyuna açikliyorum

. Meslegimize, camiamiza hayirli olsun, Rabbim utandirmasin diyorum.

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °