Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Sehitler Haftasi dolayisiyla yapmis oldugu basin açiklamasi

Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Sehitler Haftasi dolayisiyla yapmis oldugu basin açiklamasi

Gündem 13.04.2022 22:25:49 0
Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven

AK Parti Insan Haklari Baskan Yardimcisi Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Sehitler Haftasi dolayisiyla yapmis oldugu basin açiklamasidir;

            "Necip Türk Milleti asirlardir verdigi her varolus ve her zulme karsi durus mücadelesinde sayisiz sehit vermis ve sehitligi her daim bastaci olarak görmüstür.

Tarih içerisinde ne kadar geriye giderseniz gidin hep görecegimiz bu köklü millet bagimsizligi ve vatani ugruna can vermeyi seref bilmistir. Yüce dinimizde sehitligin manasi; kisinin Cennet'e girecegine sahitlik edildiginin ve sehidin Cenab-i Hak katinda riziklandirilacaginin delilidir.

            Bu inançla bagimsizligi ve vatani ugruna can veren isimleri saymakla, yazmakla bitmeyecek olan Aziz Sehitlerimiz, bugün huzur ve güven içinde yasadigimiz vatan topragini kanlariyla yogurarak bizlere birakmistir. Bugün hala kendini bu vatanin evladi sayan her birey ayni inançla bagimsizligi ve vatani ugruna can vermeye hazir ve nazirdir.

 

            Bu inançla Malazgirt'ten bugüne istiklal ve istikbalimiz ugruna can vermiz Aziz Sehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyrum. Ruhlari sad olsun.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °