AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERINE MALZEME DESTEGI

AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERINE MALZEME DESTEGI

Spor 12.04.2022 21:02:51 0
AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERINE MALZEME DESTEGI

 

 Sehrimizde sporun gelismesi noktasinda büyük çaba gösteren Belediyemiz, il merkezinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteginde bulundu.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek öncülügünde amatör spor kulüplerine verilen destekler artarak devam ediyor. Amatör spor kulüplerine destegini sürdüren Belediyemiz, sehir merkezinde faaliyet gösteren 17 amatör spor kulübüne krampon ve top desteginde bulundu

Destek töreni Belediye Sehir Tiyatrosu Salonunda yapildi.

Törene Belediye Baskani Mehmet Zeybek'in yani sira Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alisan Akgün, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sami Çetinakti, amatör spor kulüpleri ve sporcular katildi. Malzeme çantalari amatör spor kulüpleri temsilcilerinin de katildigi organizasyon ile kulüp sorumlularina takdim edildi.

Destek projesi ile Amatör Spor Kulüplerinin çalismalarini daha verimli bir sekilde gerçeklestirmesi ve sporcularin daha kaliteli malzemeler kullanarak yetismesi hedefleniyor.

BASKANIMIZA TESEKKÜR EDIYORUM

Törende konusan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alisan Akgün Belediye Baskani Mehmet Zeybek'e tesekkür etti. Akgün; Bizim için önemli ve anlamli bir gün. Bugün biz unutulmadigimizi, bize deger verildigini hissettik. Kulüplerimiz yalniz olmadigini anladi. Kulüplerimize malzeme yardimi saglayan, bu güzel ortamin olusmasina emek veren Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek'i kutluyorum. Tüm kulüplerimiz adina Baskanimiza içtenlikle tesekkür ediyorum dedi.

DESTEKLERIMIZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK

300'den fazla krampon ve top desteginin dagitim töreninde konusan Belediye Baskani Mehmet Zeybek ise sehrimizde sporun gelismesi adina mümkün oldugunca kulüplere destek verdiklerine dikkat çekerek; Afyonkarahisar, hem lezzetin hem mermerin hem Zafer'in hem termalin baskentiydi.

Yaptigimiz çalismalar neticesinde sporun da baskenti olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Sporcularimiza ve ögrencilerimize bir kez daha sesleniyorum; her daim yaninizdayim, olmaya da devam edecegim.

Bu törende 17 amatör spor kulübümüze krampon ve futbol topu hediyelerimiz olacak.

Bundan sonra da zaman içerisinde hemen hemen her bransta ki spor dali ile ilgilenen arkadaslarimiza desteklerimiz devam edecek

. Bu konuda gelen taleplere de kayitsiz kalmiyor, destek çikiyoruz. Türkiye Güres Sampiyonasi'ni için sehrimizde gelen sporculara da yardimci oluyoruz. Gençlerimizin kötü aliskanliklardan kurtulmasi ve sporla geçen bir hayat yasamalari için destek projelerimiz devam edecek.

Buradan bir kez daha sesleniyorum; degerli kardeslerim degerli ögrencilerimiz, spor yaparak kötü aliskanliklardan uzak kalabilir, iyi ahlakli bireyler olabilirsiniz.

Sizlerden istegimiz spor yapmayi ve sporla ilgilenmeyi birakmamaniz. Yalniz degilsiniz her daim yaninizdayiz. Spor hayatinizda basarilar diliyorum dedi.

DESTEK VERILEN AMATÖR SPOR KULÜPLERININ ISIMLERI;

1967 Afyon Gençlik Spor

Afka Gençlik Spor

Afyon Idman Yurdu

Afyon Demir Spor

Afyon Gençlik Spor

Akçin Spor

Arena Gençlik Spor

Demir Çevre Spor

Egitim Vakfi Spor

Karsiyaka Spor

Sadikbey Spor

Ataköy Spor

Ege Gençlik Spor

Safa Gençlik Spor

Yeni Kocatepe Spor

Anadolu Gücü Spor

Yaka Gençlik Spor

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °