Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in gerçeklestirmis oldugu ziyaretler, iftar ve sahur programlariyla ilgili basin açiklamasi

Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in gerçeklestirmis oldugu ziyaretler, iftar ve sahur programlariyla ilgili basin açiklamasi

Siyaset 11.04.2022 13:20:00 0
Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven

AK Parti Insan Haklari Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in gerçeklestirmis oldugu ziyaretler, iftar ve sahur programlariyla ilgili basin açiklamasidir.

 

  "Manevi iklimiyle yüreklerimizi kusatan birlik ve beraberligimizi pekistiren mübarek Ramazan ayinin feyz ve bereketiyle Afyonkarahisar'imiz için sokak sokak gezmeye vatandaslarimizla bir arada olmaya devam ediyoruz. Bizler bu vatana, bu millete gönül vermis AK davanin birer neferi olarak Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde yalnizca hizmet etmek, milletimizle birlik içerisinde ülkemizi heran daha iyiye tasimak için var olmaya çabalamaya devam ediyoruz.

Bizim bir davamiz, sevdamiz var.

Bizim bir mücadelemiz var. Bu sehre bu ülkeye hizmet etmek için hergün ne katabiliriz diye düsünüyor gayret ediyoruz.

Her hafta baska bir mahallemizde hemsehrilerimizle bir araya geliyor onlara kulak veriyoruz.

Birileri gibi yalnizca konusmus olmak gündemde tutunmak gibi bir gayemiz yok.

Bizler hizmet için anbean ne gerekiyorsa yapmak için variz. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ile beraber ziyaret ettigimiz Beyazit Mahallemizde de hemsehrilerimizi dinledik. Yapilmasi gerekenleri not alip aninda gerekli irtibatlari kurduk.

Afyonkarahisar'in her kösesinde her sokaginda ne var biliyoruz.

Yine sehrimize hizmet etmek üzere asfalt sezonunu da dualarla açtik.

Hedefimiz sicak asfaltsiz hiçbir nokta birakmamak.

 Sporun baskenti Afyonkarahisar'imizda baslayan Türkiye Motosiklet Sampiyonasi açilis yarislarina katildik.

Sporcularimizi ziyaret ettik. Sehrimizin misafirperverligini ve güzelligini onlardan duymak bizleri mutlu etti.

Afyonkarahisar'da artik her is rayina oturdu. Bu sehrin daha çok gelismesi ve çok daha büyük projelerle adindan söz ettirmesi artik kaçinilmaz bir gerçek.

Allah'in izniyle verdigimiz sözler bir bir yerine geldi ve gelmeye devam ediyor.

 AK Parti'nin temelinin atildigi Afyonkarahisar'imizin yeri her zaman ayri. Kuruldugu ilk günden beri Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderligindeki AK davamiza tam destek veren Afyonkarahisar'li hemsehrilerimiz elbetteki gereken ilgi alakayi Basta Cumhurbaskanimiz olmak üzere tüm dava arkadaslarimiz tarafindan görmeye devam ediyor.

Bu minvalde sehrimize gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcilarimiz Erkan Kandemir ve Hamza Dag'i gençlerimizle karsiladik. Gençlerimize olan inancimizi onlarla beraber basaracaklarimizi konustuk.

 Ramazan ayini yasadigimiz su mübarek günleri en iyi sekilde degerlendirmek birlik ve beraberligimizi pekistirmek adina iftar ve sahur programlarinda hemsehrilerimizle bir araya geliyoruz. Çay ve Sinanpasa ilçemizde iftar, Ihsaniye ilçemizde sahur programlarinda bulustuk.

Hemsehrilerimizle bugünümüzü yarinlarimizi konustuk. Mevcut sikintilari biliyoruz. Küresel kaynakli bu sorunlari Allah'in izniyle bugüne kadar her zorlugu atlattigimiz gibi atlatacagiz. Ilçelerimizde ziyaret ettigimiz Esnaf ve Sanatkarlar Odasi, Soförler ve Otomobilciler Odasi'nin taleplerini dinledik. Kahvehanelerde hemsehrilerimizin sicak sohbetine dahil olduk

. Bu manevi iklim içerisinde gönlü güzel hemsehrilerimiz ile bir arada olmak ayrica güzel.

Rabbim tuttugumuz oruçlari ve yaptigimiz ibadetleri kabul ve makbul eylesin.

 

 

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °