Vali Gökmen Çiçek Sultandagi Gençlik Kampinda Incelemelerde Bulundu.

Türkiye’nin En Büyük Kamplarindan Biri Olacak

Gündem 8.04.2022 15:25:07 0
Vali Gökmen Çiçek Sultandagi Gençlik Kampinda Incelemelerde Bulundu.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Sultandagi ilçesine yapilacak olan; amfitiyatro, yüzme havuzu, bisiklet yolu, çadir, zipline, paintball, tirmanma duvari, kamp alani gibi birçok etkinligin yer aldigi Gençlik Kampi insaatinda incelemelerde bulundu.

Vali Gökmen Çiçek’e incelemelerinde Vali Yardimcilari Nurullah Kaya, Mehmet Boztepe, Mehmet Keklik, Sultandagi Kaymakami Murat Demirbilek, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci, Sultandagi Belediye Baskani Mehmet Aldirmaz ve il genel meclisi üyeleri de eslik etti.

 

Sultandagi Gençlik Kampinin Türkiye’nin en büyük kamplarindan biri olacagini söyleyen Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek: “Sultandagi’nda Sultandaglarinin eteklerinde hep beraberiz. Burada özellikle 300 kisilik yurdumuz, macera parkimiz, yüzme havuzumuz, yürüyüs parkurumuz, ziplene, bisiklet yollarimiz, otag çadirimizin oldugu Türkiye’nin en büyük veya ikinci büyük gençlik kampini yapiyoruz.

 Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’na sonsuz tesekkür ediyorum.

Kendisine projemizi gösterdigimizde, ormanlarin eteginde böyle bir yerin oldugunu derhal bunu gençlerimizin hizmetine sunmamiz dogrultusunda talimatlarini verdiler. Iste bugün insaat tüm hiziyla ilerliyor.

Gerçekten Haziran ayindan itibaren de rezervasyonlarla gençler tarafindan doldu.

Öyle tahmin ediyorum ki burasi sadece Sultandagi’ni degil Afyon’a degil, memleketimize milletimize hizmet verecek” dedi.

Burasi Gençlerle Dolup Tasacak

Sultandagi’nin çitasini her geçen gün yükselttigine dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek: “Bu ormanlarin eteklerinde gençlerimiz kamplar yapacaklar, egitim görecekler, dinlenecekler ve bundan sonraki hayatlarina daha siki hazirlanacaklar.

Sultandagi ilçesi hem tarihi kent meydani ile merkezde yaptigi spor salonlariyla, bu gençlik kampiyla her geçen gün çitasini biraz daha yükseltiyor. Bu gençlik kampi ise zirveye oturacak

. 300 tane gencimiz her hafta her gün burayi dolduracak ve burasi civil civil gençlerimizle dolacak insallah.

Bu yüzden dolayi çok mutluyuz.

Ben emegi geçen; basta Gençlik ve Spor Bakanimiza, bu proje ile ilgili çalisan arkadaslara, Gençlik Spor Il Müdürlügümüze, kaymakamimiza, belediye baskanimiza, bütün çalisanlara, siyasilere sonsuz tesekkür ediyorum. Sultandagi’na en iyisi yakisir diyorum” ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °