KENT ORMANI VE MESIRE ALANLARINDA TORBA TORBA ÇÖP TOPLANDI

OEDAS ÇALISANLARI AFYONKARAHISAR ORMANLARINA SAHIP ÇIKIYOR

Yasam 7.04.2022 15:16:30 0
KENT ORMANI VE MESIRE ALANLARINDA  TORBA TORBA ÇÖP TOPLANDI

KENT ORMANI VE MESIRE ALANLARINDA  TORBA TORBA ÇÖP TOPLANDI

 

Güvenli ve kesintisiz elektrik arzi saglamanin yani sira sürdürülebilir bir dünya idealine yönelik projeler de gelistiren OEDAS, bu kapsamda son olarak kent ormani ve mesire alanlarinda temizlik yapti. OEDAS’in gönüllü çalisanlarinin; Il Tarim ve Orman Müdürlügü, AFDOS ve AKUT ekiplerinin destegiyle kent ormaninda ve mesire alanlarinda düzenledigi temizlik çalismasinda 47 torba çöp toplandi.

 

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskisehir, Kütahya ve Usak illerinin elektrik dagitim hizmetini saglayan Osmangazi Elektrik Dagitim Anonim Sirketi (OEDAS), temiz bir çevre için çalismaya devam ediyor. Bu kapsamda OEDAS’in gönüllü çalisanlari tarafindan kent ormani ve mesire alanlarinda temizlik çalismasi yapildi.

 

Temizlik çalismasina, OEDAS çalisanlarinin yani sira kamu kurumlari ile sivil toplum kuruluslari da destek verdi. Il Tarim ve Orman Müdürlügü, Afyonkarahisar Doga Sporlari Kulübü (AFDOS) ve AKUT’un katildigi çalismada 47 torba çöp toplandi.

 

OEDAS’in hizmet verdigi 5 ilde de gerçeklestirdigi çalismada toplanan çöp miktari ise toplamda 214 poseti buldu. OEDAS, bu projenin geliserek büyümesi için çalismalarini sürdürecek.

 

Muzaffer Yalçin: “Dogayi korurken yanginlara karsi da önlem aliyoruz”

 

Insan kaynakli çevre kirliliginin önlenmesine ve gelecek nesillere temiz bir çevre birakma hedefine katki sunmak üzere çesitli çalismalar gerçeklestirdiklerini söyleyen OEDAS Direktörü Muzaffer Yalçin, “OEDAS Ailesi olarak gerek sirket politikalarimiz gerekse çalisanlarimizin gönüllü katkilariyla sürdürülebilir bir yasama odaklaniyor, çevresel riskleri minimize etmek için çalisiyoruz.

Yaptigimiz çevre temizligi ile dogaya katki sunarken, yaz öncesinde de önlem almak istedik.

Hepimizin hafizasinda aci bir sekilde yer ettigi gibi özellikle geçen yil ülkemizde çok büyük yangin felaketleri yasadik. Artik bu konuda hepimiz daha duyarli olmali, küçük bir cam parçasinin bile bir felakete yol açabilecegi gerçegini aklimizdan çikarmamaliyiz.

 

Sahadaki arkadaslarimiz bu anlamda gerçekten büyük hassasiyet içinde çalisiyor. Vatandaslarimizin da çevre için ayni hassasiyeti göstereceginden süphemiz yok” dedi. Yalçin ayrica çalismaya katilan gönüllü Afyonkarahisar OEDAS çalisanlari ile projeyi destekleyen kurum ve kuruluslara tesekkür etti.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °