Risus Sanat Hülleci Ile Perdelerini Açiyor!

Risus Sanat HÜLLECI ile perdelerini açiyor!

Gündem 4.03.2018 00:11:29 0
Risus Sanat Hülleci Ile Perdelerini Açiyor!

Risus Sanat HÜLLECI ile perdelerini açiyor!

Afyonkarahisar'in yerlesik ve düzenli olarak tiyatro oyunlari sahneleyen, sivil bir kurulus olarak kuruldugu günden bugüne geçen kisa süre içinde sahneledigi oyun ve ulastigi seyirci ile rekora ulasan Risus Sanat, dördüncü sezonunda altinci oyunu HÜLLECI ile tiyatroseverlerle bulusmaya hazirlaniyor.

Risus Sanat ve Karahisar Gençlik Merkezinin ortak çalismasi olan HÜLLECI'de, Risus Sanat'in alt kadro olarak yetistirdigi Risus Sanat Gençlik Ekibi ve Karahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ayni sahneyi paylasacak. Hülleci oyunu Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Il Müdürlügü isbirligi ile seyirciye sunulacak.

Türk Edebiyatinin önde gelen isimlerinden Resat Nuri Güntekin'in yazdigi, yönetmenligini ise Seyhun Sertan'in yaptigi oyunda Onur Yalçin, Özlem Özgen, Sermet Genay, Asli Bostanci, Mehmet Yetere, Irem Nur Karapinar, Özgür Emre Ensarioglu, Ismail Özgen, Orhan Bayrakçeken, Erkan Çetinçakmak, Yusuf Tür, S.Alperen Temel, Melis Karagöz, Burak Güvendik, Faruk Kilinç, Mehmet Çolak, Sadi Yücekas ve Yusuf Bayin'dan olusan kalabalik bir oyuncu kadrosu yer aliyor. Oyunun yönetmen yardimciligini Onur Yalçin, reji asistanligini Fulya Cosgun yaparken, isik ve ses kumandada ise M.Akif Atasoy görev aliyor.

10 Mart 2018 Cumartesi günü prömiyer yapacak olan oyun, 17 Mart, 25 Mart ve 27 Mart tarihlerinde saat 20:00'da Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezinde yine sahnede olacak.

Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz ve Yönetmen Seyhun Sertan ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyuna tüm halkimiz davetlidir dedi.

Oyunun Künyesi

HÜLLECI
2 Perde - Komedi

RISUS SANAT ve KARAHISAR GENÇLIK MERKEZI sunar...
IL KÜLTÜR VE TURIZM MÜDÜRLÜGÜ isbirligi ile...

Yazan: Resat Nuri Güntekin 
Yöneten: Seyhun Sertan 
Yönetmen Yrd: Onur Yalçin 
Sahne Amiri: Mehmet Yetere 
Reji Asistani: Fulya Cosgun 
Isik Kumanda: Mehmet Akif Atasoy 
Oyuncular: Onur Yalçin, Özlem Özgen, Sermet Genay, Asli BostanciMehmet Yetere, Irem Nur Karapinar, Özgür Emre Ensarioglu, Ismail Özgen, Orhan Bayrakçeken, Erkan Çetinçakmak, Yusuf Tür, S.Alperen Temel, Melis Karagöz, Burak GüvendikFaruk Kilinç, Mehmet Çolak, Volkan Sadi YücekasYusuf Bayin

Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezinde

kaynak: seyhun sertan

 


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °