MHP IL BASKANI KOCACAN'DAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP IL BASKANI KOCACAN'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Gündem 31.03.2022 14:07:07 0
MHP IL BASKANI KOCACAN

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, Ramazan ayinin basta Islam alemi olmak üzere tüm insanliga hayirlar getirmesi temennisinde bulundu. Kocacan, “Gönüllerin merhametle doldugu, kati yüreklerin bile iman nuruyla isindigi, bütün günahlardan arinma ve nefislerimizin terbiye edildigi on bir ayin sultani Ramazan’i Serifi bir kere daha bizlere kismet eden Allah’a sükürler olsun.

Bu kutlu ayda iftar sofralarinda sadece ekmegimizi, sadece suyumuzu degil, sevgimizi, içtenligimizi ve kardesligimizi de paylasmaliyiz.

Sahurda çalan davulla kalkip inançlarimizin nurani isiklarini, hep birlikte pencerelerimizden semaya ulastirmaliyiz.

Insallah manevi cosku ve lezzetin yasandigi bir ay boyunca Türk Islam alemi dirilis ve silkinisle birlikte sükunete kavusur.

Rabbim'den niyazim; komsu ülkelerde akan kanin durmasi, siddetin sonlanmasi, baris ve kucaklasmanin her tarafta hakim olmasidir.

Basi rahmet, ortasi merhamet, sonu ise cehennemden azat olan Ramazan’i Serifin hemsehrilerime, vatanimiza, milletimize, tüm Türk Islam alemine birlik ve beraberligimize vesile olmasini yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 

“Biz Türkiye’nin her yerindeyiz”

Parti içi çalismalari hakkinda bilgiler veren Baskan Kocacan, 2023 yilinin Haziran ayina kadar sahada olacaklarini söyledi. Baskan Kocacan, “19 Subat 2022 tarihinde basladigimiz “Adim Adim 2023; Ilçe Ilçe Aydinlatma ve Anlatma” toplantilarimizi geçtigimiz hafta sonu tamamladik.

Ilk etapta, 24 Haziran 2018 Milletvekilligi Genel Seçiminde CHP’nin sandiktan birinci çiktigi 6 il, 125 ilçede bu partinin iç yüzünü, gerçek emel ve hedeflerini açik seçik milletimizle paylastik. CHP’ye oy veren kardeslerimize, parti yönetiminin ne hallere düstügünü, kimlerin ve hangi vahim senaryolarin pesinden tipki kurumus yaprak gibi sürüklendigini üstüne basa basa ifade ettik. 2023 hedeflerimizi, Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi’ni, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlari birer birer aktarmaya devam edecegiz

. Yeni sistem diyecegiz, güçlü siyaset diyecegiz, milli destek isteyecegiz, kutlu emanete hep birlikte sahip çikacagiz.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin teskilatlari 4 Eylül 2021 tarihinden bugüne kadar birbiriyle baglantili 3 farkli siyasi programi basariyla ve alninin akiyla yerine getirmistir

. Yine bu kapsamda, geçtigimiz hafta sonu Milliyetçi Hareket Partili belediye baskanlarimizla Antalya’da bir araya gelerek verimli, faydali ve ufuk açici iki günlük bir toplanti sürecini elbirligiyle, güç birligiyle, inanç birligiyle gerçeklestirdik. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur Ittifaki Türkiye’nin istikbal aydinligi, istiklalinin güvenlik kilididir.

Biz 2023 yilinin Haziran ayina kadar durmayacagiz, durgunluk emaresi dahi göstermeyecegiz.

Biz Türkiye’nin her yerindeyiz. Biz vatanimizin her yöresinde, her noktasindayiz” dedi.

 

.

“Huzurevi biran önce yapilmali”

Kocacan, “Ilimiz merkezinde Erkmen yolu üzerinde bulunan Huzurevi deprem yönetmeligine uygun olmadigindan dolayi yikilmis olup,  burada yasayan yaslilarimiz Emirdag ilçemizdeki Huzurevine nakilleri yapilmistir.

Yaslilarimiza uzun zamandir

Emirdag ilçe huzurevinde bakimlari yapilmaktadir. Merkezdeki Huzurevi’nde uzun zamandir bir çalisma yapilmamaktadir.

Yetkililerden ricamiz buradaki çalismayi biran önce hizlandirmalarini istiyoruz.

Huzurevleri, yaslilarimizin saglikli bir ortamda bakimi, huzurlu bir sekilde yasam sürmeleri ve toplumsal yasama aktif olarak katilmalari açisindan önemli kuruluslarimizdir” diye konustu.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °