ÇETINEL VE EKIBINDEN USAK ÇIKARMASI

ÇETINEL VE EKIBINDEN USAK ÇIKARMASI

Siyaset 29.03.2022 13:03:57 0
ÇETINEL VE EKIBINDEN USAK ÇIKARMASI

 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Teskilati komsuda yapilan esnaf çalismalari kapsaminda Usak’a çikarma yapti.

 

Usak’ta hazirlanan programda Yeniden Refah Partisi Ege Bölgesi il baskanlari bir araya geldi. Sabah yapilan kahvaltinin sonrasinda parti binasinda bir dizi açiklamalarda bulunan il baskanlari Usak esnafinin sorunlarini dinlemek ve bu konudaki projelerini anlatmak üzere bir dizi ziyaret gerçeklestirdiler.

Anadolu bulusmalari kapsaminda yapilan çalismaya genel merkezden Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Siyasi Isler Baskani Bayram Sakartepe bizzat katildi.

Parti binasinda yapilan asin toplantisinda gündeme dair önemli konulara deginen Sakartepe ekonomide yapilan yanlislarin kendi iktidarlari deöneminde dis borç alinmadan tamamiyle yerli ve milli kaynaklarla nasil düzelteceklerini ifade etti.

Genel merkez bünyesinde iki yüz ehil kisiyle projelerin hazirlandigini ifade eden Sakartepe “Demir çariklarini giyen genç ve dinamik kadromuz adim adim iktidara yürüyor” diyerek Yeniden Refah Partisinin ciddi bir oy oranina ulastigini belirtti.

  Yapilan ziyaretler sonrasinda Yeniden Refah Partisi Usak Il Baskani Erdogan Çiloglu yaptigi konusmada, Yeniden Refah Partisi Teskilatlarinin ege bölgesi olarak tüm ekipleriyle birlikte Anadolu Bulusmalari Çalismalarinin Usak Halki Ve Esnafla Bulusma ziyaretinde bulunduklarini belirtti.

BARAJ YÜZDE BIR BILEMEDINIZ IKI
Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Siyasi Isler Baskani Bayram Sakartepe seçim barajina yönelik yüzde yedilik oranin ileri demokratik ülkeler için çok yüksek bir rakam oldugunu ifade etti.

Barajin yüksekligini elestiren Sakartepe Yeniden Refah Partisi iktidarinda barajin yüzde bir ya da iki oraninda olmasi gerektigini ifade etti.

 

ÇETINEL ve KURMAYLARI TAM KADRO

Anadolu bulusmalari kapsaminda Afyonkarahisar’dan Usak’a giden Yeniden Refah Partisi Teskilatlari, Il Teskilati, Merkez Ilçe Teskilati ve Gençlik Kollari olarak katildi. Çalismalarin sonucunda bir degerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Gufran Çetinel “Anadolu bulusmalari kapsaminda yapmis oldugumuz bu çalisma bir Milli Görüs gelenegidir.

Makamda oturularak Milli Görüs’ü insanlara anlatmamiz mümkün degildir. Bugün Usak Il Baskanligina estek olarak hem burada yapilan çalismalarla alakali bilgi sahibi olmus olduk hemde yapmis oldugumuz çalismalari sahada tatbik etme firsati yakaladik” diyerek ev sahipligi için Usak Teskilatlarina tesekkür etti.

Anadolu Bulusmalari kapsaminda sehir merkezinde yapilan çalisma sonrasinda Yeniden Refah partisi Afyonkarahisar Teskilatlari Usak’a bagli Karahalli ve Sivasli ilçelerinde çalismalari tamamlayarak Afyonkarahisar’a dönüs sagladi.

AFYONLULAR HER YERDE

Anadolu bulusmalari kapsaminda Usak’in ev sahipliginde yürütülen çalismalarda Ege Bölgesinin çesitli illerinden gelen yönetimler birebir tanisma firsati bulurken pek çok ilde il baskani ve yönetim sifatiyla Afyonkarahisarli vatandaslarimizin olmasi verilen kahvaltida espirili bir dilde “Afyonkarahisarlilar her yeri sarmis” yorumlarina neden oldu.

Iste Anadolu Bulusmalari kapsaminda aslen Afyonkarahisarli olanama çesitli illerde görev yapan o Afyonkarahisarlilar;

Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Siyasi Isler Baskani Bayram Sakartepe EMIRDAG

Yeniden Refah Partisi Izmir Il Baskani Cemal Arikan DINAR

Yeniden Refah Partisi Usak Il Baskani Erdogan Çiloglu HOCALAR

 

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °