BASKAN ZEYBEKTEN HOCA AHMET YESEVI MAHALLESI’NE ZIYARET

BASKAN ZEYBEKTEN HOCA AHMET YESEVI MAHALLESI’NE ZIYARET

Gündem 26.03.2022 10:12:07 0
BASKAN ZEYBEKTEN HOCA AHMET YESEVI MAHALLESI’NE ZIYARET

HOCA AHMET YESEVI MAHALLESI’NE ZIYARET

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, her firsatta muhtarlar ve vatandaslarla kucaklasmaya, ihtiyaçlari yerinde tespit etmeye, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor. Gönül belediyeciligi kapsaminda sik sik ziyaretlerde bulunan Baskanimiz Mehmet Zeybek’in ziyaret duragi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi oldu.

Mahalle ziyaretleri devam ediyor, sorun ve talepler yerinde çözüme kavusuyor.

Mahalle ziyaretlerinin bu haftaki duragi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesiydi. Mahalle Muhtari Celal Akyol ile bulusan Baskanimiz, muhtarlik binasinda talepleri dinledi, istisarelerde bulundu.

Mahallenin ihtiyaçlarini yerinde tespit ederken, yapilan çalisma ve yatirimlari da inceledi. Mahalle sakinleri ile birlikte sohbette bulunan Baskanimiz Mehmet Zeybek, yapilacak olan çalismalar hakkinda da bilgiler verdi

. Baskanimiz Zeybek’e ziyaretinde AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, belediyemizin birim müdürleri ve ilgililer eslik etti.

“IYI KI VARSIN BASKANIM”

Mahalle Muhtari Celal Aksoy Zeybek Baskan’in yakindan ilgilendigini ve bu durumun kendilerini memnun ettigini belirten açiklamasinda; “Mahallemizin ne eksigi varsa Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e aktardik. Baskanimiz, mahallem için elinden ne gelirse yapacagini destek vereceklerini beyan etti. Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum. Iyi ki varsin Baskanim” diye konustu.  

“HIZMETLERIMIZ ARTARAK DEVAM EDIYOR”

Gönül belediyeciligi siari ile hareket ederek her hafta farkli bir mahallede ziyaret gerçeklestirdiklerine dikkat çeken Belediye Baskanimiz ise konusmasinda; “Mahalle Muhtarimiz ve vatandaslarimizla sikintili olan yerleri beraberce dolastik, eksikleri tespit ettik.

Yapilan incelemeler ardindan en kisa sürede var olan sorunlar çözüme kavusacak. Mahalle sakinlerimize ve Muhtarimiza ev sahipliginden dolayi çok çok tesekkür ediyorum.

Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Yerinde tespitler ile bire bir görüsmeler ve istisarelerle Afyonkarahisar’imizi birlikte en ileriye tasimaya devam edecegiz.

Birlikten kuvvet dogar diyerek çalismalarimiza var gücümüzle devam ediyoruz.

Bu yolda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °