“Ordumuz bizim gözbebegimizdir”

“Ordumuz bizim gözbebegimizdir”

Gündem 24.03.2022 16:09:00 0
“Ordumuz bizim gözbebegimizdir”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar Ikmal ve Garnizon Komutani Tuggeneral Osman Alp’i ziyaret ettiler.
Ziyarete Gazeteciler Cemiyeti’nin Yönetim Kurulu üyeleri Sezer Küçükkurt, Mehmet Emin Güzbey, Ismail Akar, Ömer Elçi, Mahmut Emin Birliktir ve Muammer Türker katildilar.

Afyonkarahisar basin camiasinin Türk Silahli Kuvvetleri’ne her zaman destek yaninda ve destekçisi oldugunu belirten Afyon Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sezer Küçükkurt, “Ordumuz ve ordu mensuplarimiz Milletçe hepimizin göz bebegidir.

Afyonkarahisar halki da bu konuda olaganüstü hassasiyet sahibidir. Garnizon Komutanimiz Osman Alp Pasamizin da sahsi hassasiyetlerinin farkinda ve takipçisiyiz.

Çalismalarinda destekçileri oldugunu belirterek, basarili çalismalarinin devamini diliyoruz” dedi.
Afyonkarahisar halkinin Türk Silahli Kuvvetleri’ne olan sevgi ve ilgisinden son derece memnun olduklarini belirten Tuggeneral Osman Alp ise, “Afyonkarahisar ülkemiz ve ordumuz için müstesna bir yere sahiptir.

Biz de tüm Afyonkarahisarlilar’a bu nedenle mütesekkiriz” dedi.
Büyük Zafer’in 100’üncü yildönümü kutlamalari için Afyonkarahisar Valiligi’nin öncülügünde Türk Silahli Kuvvetleri’nin de önemli planlamalar içerisinde oldugunu belirten Tuggeneral Osman Alp, “Büyük Taarruz ve Büyük Zaferimizin 100’üncü yilini Ordu-Millet dayanismasi içerisinde en güzel sekilde kutlayacagiz.

Ziyaretin ve destekleriniz için tesekkür ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °