IYI PARTI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDI.

MÜJDEKUMALAR DAGI’NA KAYAK MERKEZI GELIYOR

Gündem 22.03.2022 17:17:00 0
IYI PARTI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDI.

IYI PARTI BASIN TOPLANTISI
IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu haftalik basin toplantisinda gündeme iliskin önemli açiklamalarda bulundu.

Baskan Misirlioglu basin toplantisinin basinda hafta sonu ilimizde gerçeklesen IYI Parti genisletilmis teskilat toplantisi hakkinda açiklamalarda bulundu.

Baskan Misirlioglu” Hafta sonu ilimizde IYI Parti genisletilmis teskilat toplantisini Teskilat Baskanimiz, Ankara Milletvekilimiz Sayin Koray Aydin’in katilimiyla büyük bir katilim ve cosku ile gerçeklestirdik. 
Hafta sonu Teskilatima seslenirken ifade ettigim gibi 4 yil evvel biz bu yola çikarken her seyi göze alarak çiktik

. Allah’in izniyle egilmedik, bükülmedik dimdik ayaktayiz. Afyonkarahisar’da teskilatlarini yüzde 80 seviyesinde yapilandirmis bir il teskilatiyiz.

Kurulusundan bugüne Afyonkarahisar’da girmis, katilmis oldugumuz her iki seçimde de Afyon’da ikinci parti konumundayiz.

Çok az oy farkiyla kaybettigimiz belediyelerimiz var.
Afyonkarahisar’in birinci partisiyiz, Allah’in izniyle yapilacak erken veya zamanindaki seçimlerde Afyonkarahisar’i saha kaldiracagiz.

Tüm milletvekilliklerine talibiz. Bütün belediyeler talibiz.

Her yere aday olacak birbirinden kiymetli binlerce dava arkadasimiz var. Allah’in izniyle geldikleri gibi gidecekler.

IYI Parti kadrolari iyiler hareketi gelecek Türkiye’nin mimari olacaklar.
AKP iktidari paramizin degerini pul etmistir.

200 liralik banknotun tedavüle girdigi 1 Ocak 2009 yilinda dolar 1.6o liraydi. 200 lira ile 125 Dolar alinabiliyordu

.  Bu gün 200 lira yaklasik 14 dolar alinabiliyor. On üç yillik enflasyon yüzde dört yüzü buldu.

Türk lirasini itibarsizlastirdiniz. Kendiniz bile paramizi degersizlestirdiginizi itiraf ettiniz.

Çanakkale köprüsünden geçmenin bedeli 200 liracikmis. Iste paramizin degeri CIK oldu.

Bir de bununla övünüyorsunuz. Vatandasimizim sizlere güveni de artik CIK. Çanakkale köprüsünün açilisinda makarna dagitacagiz diye halkimizi topladiniz, halkimiz birkaç paket makarna alabilmek için bir birlerini ezdiler.

Emeklimiz, isçimiz, memurumuz, besicimiz, çiftçimiz perisan. Simdi bir çiftçi kardesimiz Bali Ülger içine düstükleri durumu sizlerle paylasacak” dedi.
Bali Ülger  yaptigi konusmada “ Biz perisan durumdayiz. Çocugumuza ekmek götüremiyoruz, halimiz perisan.

Traktörümüzün deposunu dolduramiyoruz. Gübre, tohum fiyatlari aldi basini gidiyor. Biz üretmezsek vatandas ne yiyecek. Nereye kadar ithalat. Bize yem, gübre ve tohum destegi saglanmali” dedi.


Baskan Misirlioglu” Iktidarin küçük ortaginin il Baskani “Seker Fabrikalarina yetkililer el atmali” demis. Günaydin Baskan. Seker Fabrikalari pes kes çekilirken siz neredeydiniz. Biz meydanlarda satmayin diye bagirirken siz nerelerdeyiz.

Bunun böyle olacagini biz defalarca haykirdik ama size laf anlatamadik.

AKP iktidari kamu maliyesinde açiklar vermeye basladi. Yeni özellestirme gelirlerine daha çok ihtiyaç duydukça elde kalan kamuya ait arsa ve binalarin yani sira bu “40 kere düsünülmesi” gereken sektörü de özellestirme hedefine katti ve seker fabrikalarini satti.

Özel sektör seker fabrikalarinda üretilen seker fiyatlarinin yüksekligi Seker imalatçilarini artik insan sagligi için zararli olan Nisasta bazli sekere yöneltmistir. Yaklasik 100 yillik geçmisi olan ve ekonomiye büyük katkisi olan fabrikalarin özellestirilmesi bu ülkeye yapilmis en büyük kötülüktür.

Özellestirmedeki amaç sekerpancari üretimini sonlandirarak, sagliga zararli olan nisasta bazli seker ithalatinin önünü açmak olmustur. Simdi beyefendiler rantin önüne geçilmeli diye açiklama yapiyor. Günaydin ati alan Üsküdar geçti. Yerli ve milli silah sanayi demagojisi sürerken, yerli ve milli fabrikalar satiliyor.

Geçtigimiz basin toplantisinda halkimizin sikâyetlerini dile getirdik. Vatandasimizin AFJET’in sorumsuzlugu yüzünden isinamadigini ifade ettik. Iktidarin küçük ortaginin il baskani yine bu konuda da suçluyu bulmus ve AFJET’in avukatligina soyunmus. Efendim onlara göre her zaman her olumsuzlukta suçlu muhalefet. Ukrayna Rusya savasini muhalefet çikardi, suçlu muhalefet. Akaryakit fiyatlari üç katina çikar suçlu muhalefet, Ayçiçek yagi zamlanir suçlu muhalefet, Döviz fiyatlari pik yapar suçlu. Afjet konusunda da suçlu muhalefet. AFJET’in paralarini biz har vurup harcadik, oraya buraya harcadik ve yatirim yapamadik.

Elektrik kesintilerinde gerekli önlemi alamadigimiz için isi veremiyoruz. Ne muhalefetiz be kardesim, bu sene bizim yüzümüzden kis sert geçiyor, yeterince isitamiyoruz özür dileriz.

Zafer Havalimani son dönemde yapilan en büyük hatalardan bir digeridir. Havalimaninda verilen garantilerin gerçeklesme orani çok düsük kaliyor. Insan yanilir, yanilir da yüzde 3-5 yanilir kardesim. 2012-2020 yillari arasinda havalimaninda verilen garantilerin toplam yükü 51,3 milyon avro. Bu garantinin 2,7 milyon avrosu gerçeklesmis. Aradaki 48,6 milyon avroyu vatandasimiz ödedi.

Bölgedeki Usak ilinde hâlihazirda 1998 yilindan beri faaliyet gösteren bir havalimani bulunmaktadir. Salgindan önce Istanbul’a haftanin belirli günlerinde uçus yapilan Usak Havalimani salgin döneminde kapatildi,

Çünkü garanti ödemesi yok. Sizler uçun da garanti ödemesi düssün diye beklenen Zafer Havalimani açik. Benzer biçimde Afyonkarahisar’a 126 km ve Kütahya’ya 76 km mesafedeki Eskisehir’de de bir havalimani bulunmaktadir.

Afyon’un Usak Havalimanina uzakligi 105 km, Zafer Havalimanina uzakligi ise 63 km’dir, Tek derdimiz aradaki 42 km miydi. Bir taraftan uçacak insanimiz yok, diger taraftan da uçacak insanlarimizin parasi yok.
Simdi Zafer havalimani 29-30 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Sinerji ve Is Gelistirme Fuari’na ev sahipligi yapacak. Efendiler siz bu havalimanini Fuarlara ev sahipligi yapsin diye mi yaptiniz. Madem Havalimani olarak kullanmayacaksaniz Fuar merkezi, kongre merkezleri yapsaydiniz. Tasima suyla bu gemi yürümez.

21 Mart 2019 tarihinde Nevruz kutlamalarinda AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyon askeri havaalaninin sivil trafige açilmasi için yaptiklari girisimlerden olumlu sonuçlar aldiklarini belirterek “Emirdagli gurbetçilerimizin en kisa zamanda Afyon uçus gerçeklestireceklerdir” müjdesini verdi. Tarih 22. Mart 2022 aradan 3 yil geçti. Her verdiginiz söz gibi buda yalan oldu. Bu vaat bir seçim yalani idi. Yakinda yeni bir seçim geliyor

. Yine ayni masali AKP Milletvekillerinden duyacaksaniz, sakin sasirmayin.

Vatandasimizin çilesi bitmiyor. Halkimizin tabiri ile Sari otobüsler, halk otobüslerinin sefer araliklarinin sessiz sedasiz degistirildigi iddia ediliyor. Bir vatandasimiz tam 50 dk durakta bekledigini  otobüsün gelmedigini belirtti.

Yine iddia ediyorlar ki bu sefer araliklarinin uzamasi Soförler odasi seçiminden sonra olmus.

Eger dogruysa ve  özellikle vatandasimiz dolmusa binsin diye bu uygulama yapiliyorsa, ayiptir, günahtir.

Vatandasimiz evine ekmek götürebilmek için çabalarken, bes kurusun hesabi yaparken siz onu magdur ediyorsaniz, bu vebalin altindan kalkamazsiniz.


MÜJDE
KUMALAR DAGI’NA KAYAK MERKEZI GELIYOR

Baskan Misirlioglu  “Bu sözü biz vermedik. 2018 yilinda Sayin Bakanimiz “Müjde. KUMALAR DAGINA KAYAK MERKEZI YAPIYORUZ” dedi.

Bizde o söze istinaden sizler gibi kayak takimlarimizi hazirladik bekliyoruz.

Aradan 4 yil geçti, kayak takimlari çürümeye basladi. Kayak Merkezi hayal oldu. Tabi Kumalar Kayak merkezinin yapimini da muhalefet engelledi.

Tipki Inaz’a gelecek deniz gibi. Biraz tutarli olun, yapilamayacak hayali vaatler vermeyin.

Siz daha 22 kilometrelik Afyon –Suhut yolunu bitiremediniz.. Bu yolda meydana gelen kazalarin, can kayiplarinin, maddi zararin haddi hesabi yok.

Afyon Kaymagi gibi dediginiz yollarin durumu ortada.

Meshur Kent Müzesi yillardir yapilacak. Milyarlar harcanarak yapilan Akarçay kokudan geçilmiyor ve temizleyecegiz diye vatandasin parasini harciyorsunuz.
“Çalisanimizin Hakki, Bizlerin Emanetidir” diyen Sayin Belediye Baskani Aralik ayinda süresi biten toplu is sözlesmesini imzalamiyor.

Imzalamamak için direniyor. Belediye çalisanlari “Baskanimiz kendisine oy vermedik diye bizi cezalandiriyor” diye iddia ediyorlar.

Kasalarimiz dolu diyenler kadrolu isçilerin bu ay ödenmesi gereken ikramiyelerini de ödemediler. Personel zor durumda. Kul hakkindan haktan hukuktan, isçinin alin terinden bahsedenler bu gün akillarinca isçilerimizi cezalandiriyor.

AKP iktidarinin yalanlarinin sonu gelmistir. Milleti kandirarak milleti özgür, refah bir düzeye çekemezsiniz.

Üretim yapamiyoruz, Insanlari soguktan tir tir titreyerek aksamlari evlerinde huzur içerisinde yasamlarini sürdüremez bir hâle getirdiniz, artik marketlerden degil, pazar artiklarindan geçinen bir ülke durumuna düsürdünüz.

Millet AKP iktidarina güvenmiyor, bir an önce sandik diyor. Sandiktan kaçisiniz yok, ne zaman nasil isterseniz seçimi o zaman yapin. Halkimiz hazir, IYI Parti kadrolari hazir” diyerek basin toplantisini sonlandirdi.

Afyon HABERI


Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °