Milletvekili Taytak, Berat Kandili mesaji

Milletvekili Taytak, Berat Kandili mesaji

Gündem 16.03.2022 13:21:00 0
Milletvekili Taytak, Berat Kandili mesaji

Milletvekili Taytak, Berat Kandili mesaji

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Berat Kandili dolayisiyla mesaj yayimladi.

 

Taytak mesajinda, “11 ayin sultani mübarek Ramazan ayinin habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili’ni hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutlulugu içerisindeyiz. Berat Kandili kardesligin, dostlugun, sevginin, barisin berata esas oldugu gecedir.

Yüce dinimiz Islam’i tamamiyla anlayip yasamak, Efendimiz Hz. Peygamber’in hayatini rehber alarak tavir ve davranislarimiza yansitmak durumundayiz

. Iyi bir insan, samimi bir Müslüman olmak; kötülüklere, seytani heves ve arzulara, bozguncu ve yikici emellere karsi koymak hepimizin ortak sorumlulugudur.

Bu gece dolayisiyla vicdani bir muhasebe yaparak darginliklari ve küskünlükleri unutmali, dostlugu, kardesligi ve barisi yeniden tesis etmeliyiz.

Berat Gecesi; kul’un yalvaris ve yakarislarini yüce Mevla’ya sunacagi ve O’nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliginden bol bol yararlanacagi umut, huzur ve müjde gecesidir. Bu duygu ve düsüncelerle milletimizin ve bütün Islam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecede yapacagimiz ibadet, dua ve yakarislarin arinmamiza vesile olmasini diliyor,

Berat kandilinin insanliga baris ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum” dedi

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °