Taytak, “Sultandag’inda bu atesi büyütecegiz”

Taytak, “Sultandag’inda bu atesi büyütecegiz”

Siyaset 14.03.2022 14:25:00 0
Taytak, “Sultandag’inda bu atesi büyütecegiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla baslayan “Adim Adim 2023; Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari” programi Afyonkarahisar’in Sultandag’i ilçesinde gerçeklesti.

Toplantinin amaci hakkinda bilgiler veren MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Zillet Ittifakinin, bütün yüzünü sizlerle paylasmak, onlarin bu milletin oylarina layik olmadigini ortaya koymak, dönen dolaplari, ihanetleri tüm halkimiza ve milletimize dogru bir sekilde anlatmak içim yola çiktik” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin talimati ile tüm Türkiye’de gerçeklestirilen "Adim Adim 2023, Ilçe ilçe Anlatma ve Aydinlatma Programi" Sultandagi ilçesinde haftasonu gerçeklesti. Toplantiya, TBMM Idare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MYK Üyeleri Özgür Bayraktar, Volkan Dudu, Il Baskani Mehmet Kocacan ve Il yönetimi, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal ve yönetimi, Ülkü Ocaklari Afyonkarahisar Il Baskani Oguz Kagan Diler ve yönetimi, ilçe baskanlari, belediye baskanlari, STK temsilcileri, partililer ve çok sayida vatandas katildi. Saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasiyla program basladi.

 

Gencer, “Toplantinin ilçemizde yapilmasi gurur vericidir”

Sultandagi belediye dügün salonun gerçeklesen toplantinin açilis konusmasini yapan MHP Sultandagi Ilçe Baskani Abdullah Gencer, “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin talimatlari ile ‘2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantisi’nin Afyonkarahisar ayaginin Sultandagi ilçemizde yapiliyor olmasi ilçemiz halkini gururlandirmistir.

Parti teskilatlarimizla, Ülkü Ocaklarimizla partimize ve davamiza hizmetimizi artirarak devam ettirmekteyiz. Çalismalarimizda bizi hiçbir zaman yalniz birakmayan, bizden desteklerini esirgemeyen Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayin Mehmet Taytak Beye ve teskilat mensuplarimiza çok tesekkür ediyorum” dedi.

 

Kocacan, “Türkiye hedeflerine emin adimlarla ilerlemektedir”

‘2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantisi’nda konusan MHP Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, toplantiya katilan herkese tesekkür ederek, hayirlara vesile olmasini diledi.

Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler kaynagini Türk milletinin kendisinden alan, milletinin derdiyle dertlenen, sevinciyle mutlu olan, ülkesi ve milletinin huzur ve mutlulugunu her seyin önünde tutan bir partiyiz.

Siyaset anlayisimiz ise vatan, millet, devlet menfaatlerinin her türlü menfaatin üzerinde tutulmasi gerektigi yönündedir ve ilelebet böyle olacaktir.

Bu sebepten dolayi milli çikarlarimiza sahip çiktigimiz için küresel güçler tarafindan ülkemize yönelik kusatmalar ve ekonomik saldirilar yapilmaktadir. Küresel

güçler Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini istemiyorlar. Türkiye’nin 2023 hedeflerini kesintiye ugratmak istiyorlar

. Terörle, darbe girisimleriyle, iç savas senaryolariyla, siyasi ve ekonomik operasyonlarla, rejim tartismalariyla Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar.

Sunu bilsinlerki, Milliyetçi Hareket Partisi var oldugu sürece Türkiye, Cumhur Ittifaki ve Cumhurbaskanligi Hükümet sistemiyle, 2023, 2051,2071 hedeflerine dogru, kararli ve emin adimlarla ilerlemektedir” dedi.

 

Taytak, “Sultandag’inda bu atesi büyütecegiz”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin vermis oldugu talimatlarla simdiye kadar yapmis oldugumuz programlarda alnimiz akiyla çiktik ve basarili programlar gerçeklestirdik.

Simdide Sultandagi ilçemizde ‘2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplanti’mizi gerçeklestiriyoruz. Neden mi Sultandagi’nda yapiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi 2018 yilindaki seçimlerde diger siyasi partilerin üzerinde oy almistir bu sebepten Sultandagi'nda yapiyoruz. Bugün burada ise Cumhur Ittifakinin belediye baskani görev yapmaktadir. Sultandagi’miz uzun yillardir solun elinde gözüken bir ilçemizdir. Bu mukaddes topraklar solun degil, bizim elimizde olmasi gerekmektedir. Halk bizimdir, burasi bizimdir.

O zaman burada bir atesi yakmak ve burada bu atesi büyütmek gerekir diye düsündüm.

Bugün sabahtan beri Sultandagi ilçemizde her yere deydik.

Selçuklu’nun bu mukaddes sehrinde Selçukluya yakisir bir anlayis ve hayati ortaya koymak için insanlarimizi uyaralim, insanlarimiza olmasi gereken tasimasi gereken degeri, bulunmasi gereken yeri ve o günkü ruhu bugüne tasiyalim” dedi.

 

Taytak, “Zilletin ihanetlerini anlatmak için yola çiktik”

Bu toplantilarin amaci, mecliste bulunan kendilerinin millet bizim de zillet diye ifade ettigimiz ittifakin, bütün yüzünü sizlerle paylasmak, onlarin bu milletin oylarina layik olmadigini ortaya koymak, dönen dolaplari, ihanetleri, arkadan hançerlendigimiz olaylari sizlerle paylasip bunlarin sizlerin araciligiyla tüm halkimiza, milletimize dogru bir sekilde anlatilmasini saglamak ve 2023 adim adim projesini saglam hale getirmek.

Arkadaslarima her zaman söylüyorum büyük fotografa bakin.

Bize büyük fotograf ne gösteriyor Ayasofya'yi, Ahlat'i, Kapali Maras'i, Libya'yi, Suriye’yi, Karabag'i gösteriyor. Bugün hala Haçli zihniyeti devam etmektedir. Bu hilal ile hacin savasi oldugunu, hilal ile hacin savasinda da Türk'ün en önde savastigini anlatiyoruz ve görüyoruz.

Genel baskanimizin ifadesiyle dünün Alparslan’i, Fatih'i, Yavuz'un ruhunu bugün tasiyan bizleriz. Yani biz dünün bugünüyüz.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev almak sereflerin en sereflisi, gururun en gururudur” dedi.

 

Taytak, “Genel baskanimiz ifadesiyle bu davali duali”

Taytak, “Sayin Genel Baskanim Devlet Bahçeli Beyefendi ülkem için ne yapabilirim

. Benim aklim hep Türkiye'dir diye düsünür. Önce ülkem önce milletin önce partim ve sonra ben. Allah sahittir ki son ben gerçekten degildir.

miz rahmetli basbugumuza atamiz diye bakti. O zaman sagdan soldan dönenlere degil, davamiza bakacagiz, teskilatlarimiza sahip çikacagiz.

Hep birlikte insallah 2023 yilinda çok ciddi sayida meclise Insallah Milliyetçi Hareket Partisi’ni tasiyacagiz. 2018 yilindaki seçimlerinde bizim arkamizda gezen arkadaslar, Milliyetçi Hareket Partisi % 5 oy diyorlardi. Çalistik, ugrastik, inananlar yanimizda oldular.

Inanmayanlar karsidan baktilar. Afyon'dan bir milletvekili gönderdik. Yeter mi yetmez bu topraklar Milliyetçi Hareket Partisi'ne 3 milletvekili vermis topraklardir. Partimizi Muhsin Yazicioglu ve arkadaslari böldüler.

Simdi Allah kurtarmis Milliyetçi Hareket Partisini bir kadin beslendi, beslendi talimat aldi geçti karsiya Milliyetçi Hareket Partisi'ni mahkeme mahkeme dolandirdi. Kazanamadi. Miliyetçi hareket partililer davasina sahip çiktilar, yine böldüler ama biz küllerimizden dogup yolumuza yürüyoruz. Çünkü genel baskanimiz ifadesiyle bu dava duali” dedi.

 

Haberal, “Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan”

Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan diyerek yola çiktiklarini söyleyen TBMM Idare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal, “ Bu davamiza bugünü bilmek için yarini hep beraber yasayabilmek için dünü hatirlamak lazim. Neyi hatirlamak lazim Milliyetçi Hareket Partisi'nin basina gelenleri, Türkiye Cumhuriyeti’ne yapilmak istenenleri, Türk milletinin ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu tavir ve davranislari karsisinda durup nasil davrandigini hatirlamaniz lazim.

Bir defa Milliyetçi Hareket Partisi'nin nasil sirtindan hançerlendigini, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kendi ekibince kendi benim diyen insanlarca nasil sirtindan biçaklandigini, nasil bizi yari yolda birakip gittiklerini, bunun karsisinda Sayin Genel Baskanimizin nasil bir tavir içinde bulundugunu, Cumhur ittifakini nasil kurdugunu, anayasa degisikligine nasil gittigini, biz anayasa degisikligine giderken Cumhur ittifaki kurmak için ilk adim adimlari atarken, bizi sirtimizdan vuranlara kimlerin yardimci oldugunu ve bunlarin bizi milletvekili hirsizligi ile hatirlarsaniz o zaman biz bu yasayi hazirlarken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskan Yardimcisinin bu yasa bir ittifak yasasi degildir seçim hileli yasasidir diyerek bizi nasil suçladigini, CHP Grup Baskanvekili Özer'in ittifakin çikaracagi vekillerin siyasi yankesicilikle suçladigini ama utanmadan hemen kendilerini bir araya gelerek

Millet Ittifaki adi altinda bir ittifak kurdugunu hatirlamamiz lazim. Bunlarin Milliyetçi Hareket

Partisi'nin yaralamak, güçsüz birakmak için bizi sirtimizdan hançerleyenlere nasil 15 tane kiralik vekil gönderdigini de hatirlamamiz lazim.

Yine Millet Ittifakinin bizi sirtimizdan vuranlarla isbirlikleri yaptigi zamanda 15 Temmuzun gerçeklestigini, maalesef ordunun içindeki asker üniformasi girmis hainlerin de bizi sirtimizdan vurmayi tevessül ettiklerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Cumhur Ittifaki'nin ve Türk milletinin nasil bir arada oldugunu hatirlamamiz lazim. Net olan bir sey söyleyecegim.

Cumhur Ittifaki protokolünde, Cumhur Ittifaki esasen; 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün tesebbüs ettigi halin darbe ve isgal hareketi sonrasinda Türkiye'nin maruz kaldigi saldirilara karsi yerli ve milli bir durusun dogal bir sonucu olarak ortaya çikmistir. 15 Temmuz 2016 ülkemiz için her bakimindan dönüm noktasi ve yeni bir baslangiç olmustur.

Bu ifade nerede var, Cumhur Ittifakinda var. Yani bayrak diyenler, millet diyenler, vatan diyenler bir araya gelmis Cumhur Ittifakini kurmus. Ve karsimizda da digerleri oluyor ve simdi bizi suçluyorlar ne ile suçluyorlar. Siz bayrak diyerek, vatan diyerek, millet diyerek bir araya geldiniz, nasil geldiniz

. Siz nasil bir araya geldiniz haini, devlet karsiti olan, bayrak karsida olan, millet karsiti olan bütün unsurlarla bir araya geldiniz Allah müstahakini versin demek bizim hakkimiz mi hakkimiz” dedi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °