TFF'den Basaksehir'e 'hakem' tepkisi

TFF'den Basaksehir'e 'hakem' tepkisi

Spor 12.03.2022 16:25:00 0
TFF

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hakem atamalariyla ilgili degerlendirmelerde bulunan Medipol Basaksehir'in iddialarina yönelik açiklama yapti.

ISTANBUL  TFF'nin resmi internet sitesinden yapilan açiklamada Medipol Basaksehir'in iddialarinin gerçegi yansitmadigi ve mesnetsiz oldugunu dile getirilirken su ifadelere yer verildi: " Medipol Basaksehir Futbol Kulübü tarafindan, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalik Sezonu 29. hafta atamalarina iliskin olarak, gerçekle hiçbir ilgisi olmayan senaryolar üzerinden bazi sorular yöneltilmistir. 

Öncelikle herhangi bir hakemimizin görev iadesi söz konusu olmamistir.

Somut bir bilgi olmadan, hakemlerimizi ayristiracak tutum ve yaklasimi kabul etmemiz mümkün degildir, kulüplerimizin böyle bir hakki da yoktur.

 Ayrica hatirlatmak isteriz ki, MHK tarafindan yeni klasmanlarin belirlenmesinden itibaren, haksiz, mesnetsiz degerlendirmeler ve hayal ürünü komplo teorileri ile hakemlik müessesi yipratilmak istenmekte ve hedef gösterilmektedir.

Maalesef olusturulmak istenen güvensizlik ortami, sadece hakemlerimize degil Türk futbolunun sayginligina zarar vermektedir.

Hakemlerimize güvenimiz ve kalan haftalarda en iyi sekilde görevlerini yapacaklarina inancimiz tamdir."
 

Istanbul HABERI


Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °