AFYONKARAHISAR VE ILÇELERI DAYANISMA DERNEGINDEN KURSLARA YENIDEN MERHABA

AFYONKARAHISAR VE ILÇELERI DAYANISMA DERNEGINDEN KURSLARA YENIDEN MERHABA .

Yasam 12.03.2022 10:12:24 0
AFYONKARAHISAR VE ILÇELERI DAYANISMA DERNEGINDEN KURSLARA YENIDEN MERHABA

AFYONKARAHISAR VE ILÇELERI DAYANISMA DERNEGI TARAFINDAN ANKARA'DAKI ÜNIVERSITE ÖGRENCILERI IÇIN DÜZENLENEN KURSLAR YENIDEN BASLIYOR

 

Ankara'da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve Ilçeleri Dayanisma Dernegi tarafindan Ankara'da üniversite hayatini sürdüren gençlerimiz için dernek genel merkezinde düzenlenen kurslar, pandemi nedeniyle verdigi aranin ardindan, 13 Mart 2022 pazar günü yeniden basliyor.

Yeni dönemde düzenlenen kurs çalismalari, öncelikle gençlerimizin talepleri göz önünde bulundurularak, Ingilizce ve Cografya kurslariyla baslayacak, bu çalismalar ögrencilerimizin taleplerine göre daha da genisletilecektir.

Afyonkarahisar ve Ilçeleri Dayanisma Dernegi Genel Sekreteri Ibrahim Aydogdu kurs çalismalari ile ilgili yaptigi açiklamada; "Pandemi nedeniyle ara verilen yüzyüze egitimin bu sene yeniden baslamasiyla iki yil ara verdigimiz kurs çalismalarimizi yeniden baslatiyoruz." dedi.

Aydogdu daha sonra Ingilizce kursu hocasinin, bugün Yönetim Kurulu Üyesi ve Dernek Genel Saymani olan Erhan Bilge oldugunu belirterek; "Kendisine bu özverili gayretlerinden dolayi kursa katilan tüm gençlerimiz adina yönetim kurulu olarak tesekkür ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladi.

Dernek Genel Saymani Erhan Bilge de; "Gelecegimizin teminati olan gençlerimizin daha iyi yetismeleri adina dernek olarak üzerimize düsen sorumlulugun bilincindeyiz. Kurs çalismalarimizi gençlerimizin istekleri dogrultusunda çesitlendirerek, egitim hayatlarina olabildigince katki vermek amaci ve gayretiyle çalismalarimiza devam ediyoruz

. Bu vesile ile kursa katilan tüm ögrencilerimize basarilar diliyor, egitim hayatlarinda her zaman yanlarinda oldugumuzu bilmelerini istiyorum." dedi.

 

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °