ÇEVRE HIZMETLERI BIRLIGI OLAGANÜSTÜ TOPLANDI YAPILDI.

ÇEVRE HIZMETLERI BIRLIGI OLAGANÜSTÜ TOPLANDI YAPILDI.

Gündem 9.03.2022 16:58:52 0
ÇEVRE HIZMETLERI BIRLIGI OLAGANÜSTÜ TOPLANDI YAPILDI.

ÇEVRE HIZMETLERI BIRLIGI OLAGANÜSTÜ TOPLANDI YAPILDI.

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birligi 1. Olaganüstü toplantisini Birlik Baskani Mehmet Zeybek baskanliginda, Afyonkarahisar Vali Yardimcisi Nurullah Kaya, ilçe, belde baskanlari ve Meclis üyeleri ve ilgili kurum müdürlerinin katilimiyla ile gerçeklesti.

 Ülkemizde ve sehrimizde zaman zaman sorun haline gelen sahipsiz sokak hayvanlari konusunun degerlendirildigi toplantida, sokak hayvanlarinin popülasyonunun artis hizi ve alinabilecek önlemler konusuldu.

Afyonkarahisar genelinde sahipsiz sokak hayvanlarinin dogru yöntem ve uzman ekiplerce kisirlastirma çalismalarinin yapilabilecegi ve bu sayede hem toplum huzurunun hem toplum sagliginin ileri zamanlarda tehlikeye girmesinin önüne geçilebilecegi degerlendirilirken, toplantida söz alan Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odasi Yönetim Kurulu Baskani Muhammed Nevzat Algan ve Doga Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Sube Müdürü Selçuk Öcal yapilacak olan çalismalarda her türlü destegi sunacaklarini dile getirdiler.

Afyonkarahisar genelinde faaliyet gösteren özel ve kamu kurumlarinda görevli Veteriner Hekimlerin onaylari alinarak yapilacak olan çalismalarda Hayvan Koruma Kurullari ve Gönüllü Kuruluslarin da destekleri istendi.

Afyonkarahisar’in tüm belediyelerinde ortaklasa yapilmasi planlanan sahipsiz sokak hayvanlari kisirlastirma çalismalari yine tüm belediyelerin üye oldugu ve yillardir kusursuz bir sekilde ilimizin tamamina Kati Atik Bertarafi konusunda hizmet veren Çevre Hizmetleri Birligi üzerinden yapilmasi karari alindi.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °