Milletvekili Taytak kadinlarin gününü kutladi

Milletvekili Taytak kadinlarin gününü kutladi

Gündem 9.03.2022 12:22:24 0
Milletvekili Taytak kadinlarin gününü kutladi

Milliyetçi Hareket Partisi Kadin Aile Çocuk ve Engelli Politikalari tarafindan 8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle Ankara’da düzenlenen panele MHP Afyon KAÇEP Üyeleri de katildi. Panel sonrasi MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, KAÇEP Il Baskan Yardimcisi Av. Nesrin Çelikbilek ve komisyon üyelerine birer karanfil hediye ederek günlerini kutladi.

 

MHP Genel Merkezi KAÇEP tarafindan Ankara’da 8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle düzenlenen panele KAÇEP Afyonkarahisar Il Baskan Yardimcisi Av. Nesrin Çelikbilek, Ülkü Ocaklari Afyonkarahisar Il Asena Birim Teskilati Baskani Seyma Nur Koçer ve KAÇEP komisyon üyeleri katildi. Panel de, Prof. Dr. Hayrunnisa Özdemir, Prof. Dr. Nurten Sargin, Prof. Dr. Yonca Ildes, Prof. Dr. Esma Özdesli birer sunum yaparak kadinlarin toplumdaki önemine ve kadin siddetinin önlenmesine dikkat çektiler.

 

“Verimli bir panel gerçeklestirdik”

8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle düzenlenen panelin verimli geçtigini söyleyen KAÇEP Il Baskan Yardimcisi Av. Nesrin Çelikbilek, “MHP Genel Merkezi KAÇEP tarafindan 8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle düzenlenen panele Afyonkarahisar KAÇEP komisyon üyeleri olarak katilim sagladik.

Panele yogun bir ilgi vardi.

Panelde kadina siddetin önlenmesi, kadinin toplumdaki ve siyasetteki önemi yer aldi.

Panel sonrasi Milletvekilimiz Sayin Mehmet Taytak Bey komisyon üyelerimize karanfil ve çesitli hediyeler vererek kadinlarimizin gününü kutladi.

Daha sonra KAÇEP üyelerimiz ile birlikte Türk Kadin Hareketi Dernegi Genel Baskani Mine Bayram’i da ziyaret ederek görüs alisverisinde bulunduk” diye konustu.

 

Milletvekili Taytak kadinlarin gününü kutladi

Panelden sonra yine MHP Genel Merkezinde MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, KAÇEP Il Baskan Yardimcisi Av. Nesrin Çelikbilek ve üyelere birer karanfil hediye ederek günlerini kutladi.

Milletvekili Taytak, “Kadin annedir, kadin vatandir, kadin ülkedir, kadin gelecektir. Siddetsiz, huzurlu, umutlu, mutlu, ayni zamanda güvenli ömürler diliyorum. Kadina yönelik siddetin engellenmesi amaciyla TBMM gündemine gelecek yeni düzenlemeyi kararlilikla destekleyecegimizi, kadinlarimiza kalkan ellerin kirilmasi, katillerin en agir biçimde cezalandirilmasi amaciyla elimizden gelen çalismayi yapacagimizi buradan ifade ediyorum.

Sehitlerimizin anneleri, kiymetli esleri basta olmak üzere tüm kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar gününü tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °