IGM Baskanimiz Burhanettin Çoban'in 8 Mart Dünya Kadinlari Gününü Kutluyorum.

IGM Baskanimiz Burhanettin Çoban'in 8 Mart Dünya Kadinlari Gününü Kutluyorum.

Gündem 7.03.2022 17:12:08 0
IGM Baskanimiz Burhanettin Çoban

Hayatimizin her alaninda varliklariyla onurlandigimiz, ülkemizi gelecege tasiyacak milli ve manevi degerlere bagli nesilleri yetistiren kadinlarimiz, aile kurumunun diregi, huzurlu ve saglikli bir toplumun da mihenk tasini olusturmaktadir.

  Biz tarih boyunca ‘Cennet Analarin Ayaklari Altindadir’ anlayisindaki bir medeniyetin, kadinlara yönelik her türlü ayrimciligi reddeden, kadini her zaman bas taci eden, onlara büyük deger veren bir gelenegin temsilcileriyiz.

Gerek inancimizda, gerek gelenek ve göreneklerimizde saygin bir yeri bulunan kadinlarimizin sosyal ve siyasal hayatta daha ileri konumlarda yer almalarinin müspet sonuçlari yetistirdikleri nesillere de aksedecek ve aziz milletimiz muasir medeniyet yolunda emin adimlarla yürüyecektir.

  Toplum yapimizi sekillendiren, fedakarligin timsali olan basta kahraman sehitlerimizin kiymetli anneleri ve esleri olmak üzere, bütün kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Gününü içtenlikle kutluyor, bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve sefkati hiç bir karsilik beklemeden veren tüm annelerimizi ve kadinlarimizi en kalbi duygularla selamliyor, saglik, mutluluk ve basarilar dilegiyle sevgilerimi ve saygilarimi sunuyorum.

 Burhanettin Çoban 

Il Genel Meclis Baskani

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °