KISISEL VERILERIN KORUNMASI KANUNU EGITIMI DÜZENLENDI

KISISEL VERILERIN KORUNMASI KANUNU EGITIMI DÜZENLENDI

Gündem 4.03.2022 13:38:42 0
KISISEL VERILERIN KORUNMASI KANUNU EGITIMI DÜZENLENDI

KISISEL VERILERIN KORUNMASI KANUNU EGITIMI DÜZENLENDI

ATSO KOBI Akademisi egitim takvimi çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi ile Kisisel Verileri Koruma Kurumu isbirliginde Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu Egitimi düzenlendi. Egitimin açilis konusmasini Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Anliak yapti.

Anliak, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamiz, üyelerimizden gelen talepler dogrultusunda sürdürdügü egitimler kapsaminda, bilgilerin güncellenmesini; yeni düzenlemelerden haberdar olunmasini sagliyor.

Bu nedenle tüm üyelerimizin ATSO KOBI Akademisi egitimlerine katilmasi ve uzmanlarin bilgilerinden yararlanmasini diliyorum” dedi.

Anliak, “Özellikle internetin gelismesinin hemen ardindan akilli telefonlarin ve sosyal medya kullaniminin yayginlasmasi ile birlikte, kisisel verilerin güvenir bir sekilde saklanmasi çok önem kazandi

. Basta devletimiz olmak üzere, sirketlerimiz ve sivil toplum kuruluslarimiz bu konuda gösterdikleri hassasiyetle önemli bir farkindaligin olusmasini sagliyorlar.

Bugünkü egitimi düzenlememizde emegi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskanimiz Sayin M. Rifat Hisarciklioglu’na ve Kisisel Verileri Koruma Kurumu’nun tüm yetkililerine tesekkür ediyorum” diye konustu.

Anliak’in ardindan Kisisel Verileri Koruma Kurumu Veri Yönetimi Daire Baskani Ahmet Miraç Sönmez, egitimin genel içerigi hakkinda bilgi verdi.

Egitimde Kisisel Verileri Koruma Uzmanlari Elif Ergün Tuncer, Mikail Ögürtay ve Mustafa Seref Iscan, Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu hakkinda ayrintili sunum yapti.

Egitim, yaklasik 2 saat sürdü.

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °