YESILAY´DAN BASKANIMIZ MEHMET ZEYBEK´E ZIYARET

YESILAY´DAN BASKANIMIZ MEHMET ZEYBEK´E ZIYARET

Gündem 1.03.2022 12:38:00 0
YESILAY´DAN BASKANIMIZ MEHMET ZEYBEK´E ZIYARET

YESILAY´DAN BASKANIMIZ MEHMET ZEYBEK´E ZIYARET

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Türkiye Yesilay Cemiyeti Afyonkarahisar Sube Baskani Vali Yardimcisi Nurullah Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerini makaminda misafir etti.

Geçtigimiz günlerde yapilan genel kurul ile Yesilay Sube Baskanligi görevine seçilen Vali Yardimcisi Nurullah Kaya ve yönetimi Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’i ziyaret etti.

Yesilay Afyonkarahisar Sube Baskani Nurullah Kaya ile yönetim Kurulu üyeleri Ihsan Akar, Tuncay Erogul, Emine Agtas, Dr. Aydin Balci, Yesilay Yönetim Kurulu yedek üyeleri Bilal Senel, Haydar Kaya, Muhittin Yesilay, Yasin Kinacioglu ve Sezer Küçükkurt çalismalari ve yapacaklari projeler hakkinda Baskanimiz Mehmet Zeybek’e bilgi verdi.

“YENI YESILAY YÖNETIMI HAYIRLI OLSUN”

Yesilay Afyonkarahisar Sube Baskani Nurullah Kaya ve yönetimine hayirli olsun dileklerini ileten Zeybek Baskan açiklamasinda su ifadelere yer verdi; “ Vali Yardimcimiz Nurullah Kaya ve yeni yönetime görevlerinin hayirli olmasini temenni ediyorum.

Sehrimiz adina doga ve çevre adina basarili isler yapacaklarina olan inancim tamdir

. Yesilay toplumda kötü aliskanliklara meydan vermemek için kurulmus bir kurulustur.

Bu nedenle yeni yönetim ciddi çalismalar yapacak. Tüm Yesilay ekibini cani gönülden kutluyor, islerinde kolayliklar diliyorum” dedi.

“BEN DEGIL BIZ ANLAYISI ILE ÇALISMA YAPACAGIZ”

Afyonkarahisar Vali Yardimcisi Türkiye Yesilay Cemiyeti Afyonkarahisar Sube Baskani Nurullah Kaya ise genel kurul ardindan ziyaret

ler yaptiklarini belirterek kabulleri nedeni ile Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkür etti. Kaya; “Yesilay’imiz yeni bir anlayis ve olusumla yoluna devam ediyor. Bu hafta 1-7 Mart Yesilay haftasi. Farkindalik olusturmak adina ziyaretler yapiyoruz.

Ben degil biz anlayisi ile çalismalarimizi gerçeklestirecegiz.  Kabulleri nedeni ile Baskanimiza tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Yesilay Afyonkarahisar Sube Yönetimi, Baskanimiz Zeybek’e Yesilay kollugu ve kokart hediye etti. Ziyaret karsilikli bilgi alisverisi ile sona erdi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °