28 Subat post modern darbesi Türkiye yakin siyasi tarihinin aci olaylarindan bir tanesidir.

28 Subat post modern darbesi Türkiye yakin siyasi tarihinin aci olaylarindan bir tanesidir.

Siyaset 27.02.2022 12:22:38 0
28 Subat post modern darbesi Türkiye yakin siyasi tarihinin aci olaylarindan bir tanesidir.

Milletvekili Ali Özkaya Açiklamasinda

“28 Subat post modern darbesi Türkiye yakin siyasi tarihinin aci olaylarindan bir tanesidir.

Bugünlerde yapilan zulümler hem sahislarda derin yaralar açmis hem de Türkiye’nin Demokratik hayatina darbe vurmus ve siyasi istikrari olmayan hükümetlerin bir takim güç odaklari karsisinda ne kadar aciz duruma düsürüldügünün göstergesi olmustur.

Günümüzde 28 Subat aslinda bir süreci ve bu süreçte belli kesimlere yapilan zulümleri ifade eder anlamina gelmistir.

Bu süreçte ülkemiz hakim ve savcilara brifingler verilmesi, fislemeler, basörtülü gencecik kizlarin üniversitelerden veya sirf esi basörtülü diye subaylarin astsubaylarin devlet memurlarinin kurumlarindan atilmasi hatta camii yaptirmak isteyenlere birtakim yeni yeni prosedürler olusturularak zorluklar yasatilmalari gibi bir çok alanda zulme sahne olmustur.

Çok sükür bugün geldigimiz noktada Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde bu zulümlerin hepsine dur denilmis magduriyetler zaman içerisinde giderilmistir. Tabi ki elindeki bu gücü kaybeden vesayet odaklari bos durmamaktadir. Yeni bahanelerle çesitli sanal krizlerle yeniden o melun günlere dönmenin hayalini kurmaktadir.

Bizlere düsen görev ise o günleri ve bu vesayet odaklarini genç kardeslerimize anlatarak onlarinda bu bilinçle yetismesine katki saglamak olacaktir.

Geçtigimiz dönemlerde Aziz Milletimiz yüksek feraseti ile Cumhurbaskanimizi bunlara karsi yalniz birakmamis ve benim inancim odur ki bilinçli genç kardeslerimizde yanliz birakmayacaktir. Insallah, Allah o günlerin tekrarini bu millete göstermesin.” Dedi.

 

 

 

 

Afyon HABERI


Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °