Milletvekili Mehmet Taytak, Miraç Kandili mesaji

Milletvekili Mehmet Taytak, Miraç Kandili mesaji

Gündem 26.02.2022 21:20:00 0
Milletvekili Mehmet Taytak, Miraç Kandili mesaji

Milletvekili Mehmet Taytak, Miraç Kandili mesaji

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Miraç Kandili dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

 

Taytak mesajin, “Üç aylarin baslangicinda idrak ettigimiz Regaip Kandili’nin ardindan feyiz ve bereketin arttigi bir baska mübarek gece olan Miraç Kandiline erismenin sevinç ve mutlulugunu yasiyoruz. Dualariniz kabul, kandiliniz mübarek olsun. Kandiller geçidinin Miraç duraginda bugün manevi dinamiklerimizin en anlamlilarindan birini daha idrak ederken Ramazan Ayi’na yaklasiyor olmanin engin heyecan ve mutlugu içindeyiz.

Peygamber Efendimizin yaptigi Miraç, Mescidi Haram’dan baslayip Mescidi Aksa’ya ve oradan da Yüce Mevla’ya dogru yapilan kutsal bir yolculuktur. Miraç, beseri hislerden ter temiz bir kulluga, en yüce mertebeye yükselistir. Bu nedenle böylesine mübarek bir geceye daha kavusmanin manevi haz ve mutlulugunu yasiyoruz. Miraç, bir arinma ve Allah’a yükselistir.

Bizzat Peygamber Efendimiz (s.a.v) tarafindan müminlerin miraci olarak nitelenen namaz, bu kutlu gecede Cenab-i Allah (c.c) tarafindan müminlere hediye edilmistir. Bu duygu ve düsüncelerle, Afyonkarahisarli hemsehrilerimizin ve tüm Islam âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ederim” dedi.

Afyon HABERI


Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °