TÜGVA TAM KADRO AFYONKARAHISAR’DA

AFYON’DA BIR AYDA IKI KAMP

Gündem 23.02.2022 15:01:19 0
TÜGVA TAM KADRO AFYONKARAHISAR’DA

TÜGVA TAM KADRO AFYONKARAHISAR’DA

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA)’nin 62. Il Temsilcileri Kampi, TÜGVA Genel Baskani Enes Eminoglu’nun ve 81 il temsilcisinin katilimi ile Afyonkarahisar’ gerçeklesti.

 

Afyonkarahisar’da gerçeklestirilen kamp, Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Genel Baskani Enes Eminoglu’nun konusmalari ile basladi ve genel baskan yardimcilarinin konusmalari ile devam etti. Vakfin çalismalari, yeni hedefleri, projeleri ve faaliyetleri ile ilgili istisarelerin yapildigi kampin gündeminde gençlik çalismalari vardi. Geçmis çalismalar degerlendirilirken, gelecek çalismalar üzerine de istisareler yapildi

. Sosyal medya hesabindan paylasim yapan Enes Eminoglu; “Gayret, Samimiyet, Muhabbet” diyerek, 81 il temsilcimizle Afyon’da bir araya geldik.

‘Bismillah’ diyerek istisarelerimize basladik” dedi.

PLANLANAN PROJELER MASAYA YATIRILDI

Sahsiyet sahibi, hür düsünceli, hosgörülü ve çagin ilimleriyle donanmis yarinin gençlerine seslenmeyi hedefleyen Türkiye Gençlik Vakfi düzenledigi bu kamp ile temsilcilik faaliyetleri, yurtlar ve gönüllülük yönetimine iliskin degerlendirmeler yapti. Kamp programiyla Temsilcilerin sorumluluk bilinci gelistirildi ve planlanan projeler ele alindi.

AFYON’DA BIR AYDA IKI KAMP

Kamp hakkinda bilgi veren TÜGVA Afyonkarahisar Il Temsilcisi Ramazan Sami Çinar, “Kampimizda Türkiye’den 81 ilimizin il temsilcimizin katilimiyla gerçeklestirdik. Kampta bir önceki yili istisaresi yapildi ve önümüzdeki yilin planlamasi yapildi.

Afyonkarahisar’da yaptigimiz ve yapacagimiz projeler hakkinda degerlendirmelerde bulunduk. Afyonkarahisar’da ortaokul, lise, üniversite ve kadin aile koordinatörlügü bünyesinde toplumumuza milli ve manevi degerlerimize uygun projelerle hizmet etmekteyiz.

Genel Baskanimiz Enes Eminoglu beyefendinin Afyonkarahisar ilimize ayrica deger verdiginin göstergesi olarak son bir ay içerisinde iki kampi Afyonkarahisar’da gerçeklestirmistir” dedi.

 

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °