Ülkeyi birlikte yeniden güzel günesli günlere kavusturacagiz.

Ülkeyi birlikte yeniden güzel günesli günlere kavusturacagiz.

Siyaset 21.02.2022 15:33:56 0
Ülkeyi birlikte yeniden güzel günesli günlere kavusturacagiz.

CHP Milletvekili Köksal’dan Ziyaret
Afyonkarahisar CHP Milletvekili Burcu Köksal IYI Parti Il Baskanligina nezaket ziyaretinde bulundu. 
Ziyarete CHP Milletvekili Burcu Köksal’in yani sira Afyonkarahisar CHP Merkez Ilçe Baskani Ömer Akyildiz, Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Taser, yönetim kurulu üyesi Zafer Çolak, Ihsaniye Belediye Baskani Tunay Türkmen, Dereçine Belediye Baskani Ömer Yildiz, CHP üyeleri Güray Salli, Ayse Göktas, Mehmet Dereagzi ve Muaalla Toprakçi katildilar. 
Ziyarette konusan Afyonkarahisar CHP Milletvekili Burcu Köksal “ Liderlerimiz bir araya gelince bizlerde sizleri ziyaret etmek istedik ve bu gün IYI Parti ile ziyaretlerimize basladik.

Türkiye’nin içinde bulundugu durum önemli. Türk ve Dünya siyaset tarihine geçecek bir is basarildi. Görüsleri farkli alti siyasi parti, ülkenin gelecegi için, ülkenin birlik ve bütünlügü için bir araya geldiler.

Ülkede tek adamlik sistemine dur demek ve güçlendirilmis parlamenter sistemi olusturmak için, adalet için ayni masaya oturdular. Bu çok önemli bir mesajdir. Seçim ne zaman yapilirsa yapilsin Millet ittifaki iktidara gelecektir.

AKP’nin su an ülkede yaptigi tahribat had safhada. Vatandaslarimizi ayristirici dil kullanan bir iktidar var. Issizlik Cumhuriyet tarihinin rekor seviyesine ulasti. Toplumda kime dokunsaniz bir ah isitiyorsunuz.

Esnafimiz siftah yapamaz, Bagkur primini yatiramaz durumda. Korkarim ki yeni bir iflas dalgasi ülkeye yayilacak.

Çiftçimiz üretemez durumda. Süt inekleri kesime gönderiliyor. Issizlik kol geziyor.

Tüm olumsuzluklara dur demek için alti lider bir araya geldi.

Bizde ilimizde bir aradayiz. Bu yüzden tur ziyaretleri yapiyoruz. Ayrica IYI Partinin benim için farkli bir anlami da var. IYI Partinin seçimlere girebilmesi için gereken on beslerden biriyim.

Aslinda Millet ittifakinin temeli o gün atildi. Umarim ülkemiz hak ettigi sekilde yönetilecektir” dedi
IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu ise yaptigi konusmada konuklarina hos geldiniz diyerek “ Demokrasinin önünü açmak için, IYI Partinin seçimlere katilmasini saglamak adina o gün o hareketin içerisinde yer alan degerli Milletvekilimiz Sayin Burcu Köksal’a tesekkür ediyorum

. Iyi ki o gün o hareket yapildi.

IYI Partinin seçimlere girmesi ve Mecliste grup kurmasi sonucu siyasette bir seylerin degistigini gözlemledik. 2019 seçimlerinde yenilmez denilen, kale olarak görülen hatta kendi mallari gibi gördükleri Büyük sehir Belediyelerini bizlerinde içinde bulundugu Milet ittifaki söke söke almistir.

Yaptiklari iftiralar bosa çikmistir. Günes balçikla sivanmaz.

Belediyeleri alinca Belediyeleri israftan, saltanattan ve soygundan kurtardik. Milletimizin vicdaninda mahkûm olmuslardir.

Yapilacak seçimi kaybedecekleri asikardir.Son çirpinislari fayda etmeyecektir.

Seçimlerde mutlak galip Millet ittifaki olacaktir. Iktidara geldigimizde ülkeye yaptiklarinin hesabini vereceklerdir. Tüyü bitmedik yetimin hakkini soracagiz.

Afyonkarahisar Milletvekilimiz yüz akimizdir. Imkânlari nezdinde bütün köy kasaba her yere yetismeye çalisiyor. Ilimiz ve Türkiye’de Afyonkarahisar’imizin sorunlarini dile getiriyor ve kendisi ile gurur duyuyoruz. Kendisine çalismalarinda basarilar diliyoruz. Millet ittifaki olarak ülkemizde kardesligi yeniden saglayacagiz. 

Insanlarimizi ayristirdilar. Cenazelerimizi, dügünlerimizi hatta Pazarlarimizi bile ayristirdilar. Ayristirilmayan hiçbir seyimiz kalmadi.

Toplum hiç bu kadar kutuplastirilmadi bu çok tehlikeli bir durumdur. Gerilimden beslenen bir siyasi iktidar mevcut.

Bu durumu degistirmek hepimizin görevidir. Millet ittifakinin Cumhurbaskani adayi bu ülkeyi yönetecek ve 84 milyon insanimizi kucaklayacaktir.

Ülkeyi birlikte yeniden güzel günesli günlere kavusturacagiz.

Hangi partili olursa olsun bu dogrultuda çalisan emegi geçen partili kardeslerime sükranlarimi arz ediyorum.

Ziyaretiniz için tekrar tesekkür ediyorum” dedi.
Ihsaniye Belediye Baskani Tunay Türkmen ve Dereçine Belediye Baskani Ömer Yildiz IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu’na ilçelerinin simgesi olan hediyeler takdim ettiler.

Ziyarette IYI Parti Il yönetimi, kadin kollari ve Gençlik kollari Baskanlari hazir bulundu.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °