AYM’li gençler ve aileleri için kayak festivali

AYM’li gençler ve aileleri için kayak festivali

Spor 18.02.2022 11:28:03 0
AYM’li gençler ve aileleri için kayak festivali

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Baskent’te kis sporlarini tesvik eden projelere imza atmayi sürdürüyor. BELPA Buz Pateni’ni yeniden Baskentlilerin hizmetine açarak kayak sporu ile bulusturan Büyüksehir Belediyesi bir yandan da gençleri kentteki turizm merkezlerine götürerek tanitmayi amaçliyor.

Bu kapsamda Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi’nin Elmadag Kayak Merkezi’nde düzenledigi kayak festivaline Aile Yasam Merkezi (AYM) üyesi gençler ve aileleri katildi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Baskentlileri kis sporlari ile bulusturmaya devam ediyor.

Sporu tesvik eden projelere imza atan Büyüksehir Belediyesi özellikle gençlerin kis sporlariyla tanismasi ve sevmesi amaciyla çesitli etkinliklere ev sahipligi yapiyor.

Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi da bu kapsamda Elmadag Kayak Merkezi’ne gezi düzenleyerek Aile Yasam Merkezi (AYM) üyesi gençleri ve ailelerini bir araya getirdi.

KAYAKTAN FRIZBIYE

Kentin turizm merkezlerini gelecek nesillere tanitmayi da amaçlayan Büyüksehir Belediyesi, Ankara’nin kayak merkezi Elmadag Kayak Merkezi’nde kayak festivali düzenledi.

Kayak sporundan frizbiye, at binmeden kartopu oynamaya kadar birçok aktiviteye katilan gençler ve aileleri mangal keyfi ile eglenceli bir gün geçirdi.

‘‘GENÇLERIMIZI MUTLU GÖRMEK BIZLERI DE MUTLU EDIYOR’’

Baskentlileri kültürel ve doga etkinlikleri ile bulusturmaya devam edeceklerini belirten Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi Proje Koordinatörü Cahide Özden, su bilgileri verdi:

“Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi olarak hem çalisma arkadaslarimiza hem de ögrencilerimize kayak festivali yapmayi düsünüyorduk. Elmadag Kayak Merkezi’ne gelen gençlerimizin mutlu oldugunu görmek bizleri daha da mutlu ediyor.

Baskentli ögrencilere böyle bir imkâni sagladigi için Ankara Büyüksehir Belediyesine ve Baskanimiz Sayin Mansur Yavas’a çok tesekkür ediyorum.’’

Gençlerin bu tür festivallerle kentini tanima firsati yakaladigini ve bunu yaparken de kis sporlarini sevmeye basladigina dikkat çeken Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi Proje Koordinatörü Tugba Aydin ise ‘‘Aile Yasam Merkezlerimizden 300 üyemizi Elmadag Kayak Merkezi’ne getirdik.

Burada bir festival yapmayi düsündük umarim bugün burada herkes eglenceli vakit geçirdi.

Mansur Baskanimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

 

Afyon HABERI


Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °