UYGUR VE YÖNETIMINDEN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

UYGUR VE YÖNETIMINDEN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

Gündem 15.02.2022 15:32:00 0
UYGUR VE YÖNETIMINDEN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET
 
 

 Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasi Baskani Suat Uygur ve yönetimi Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Nezaket ziyareti gerçeklestiren Uygur ve oda yönetimi Baskanimiz Zeybek’e esnafa verdigi destekten ötürü tesekkür etti.

       Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, her firsatta esnaflarla ve esnafi temsil eden oda yönetimleri ile bulusmaya devam ediyor. Ziyaretler kapsaminda Baskanimiz Zeybek, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasi Baskanligi’na yeni seçile Suat Uygur ve yönetimini makaminda agirladi.

Kuaförler ile berberlerin talep ve önerilerinin aktarildigi görüsmede Suat Uygur, tüm esnaflar adina Baskanimiz Zeybek’e verdigi desteklerden ötürü tesekkür etti.

Uygur açiklamasinda, Baskanimiz Mehmet Zeybek’in pandemi döneminde esnafa verdigi nakdi destegin oldukça etkili oldugunu ve bu durumdan memnun kaldiklarini ifade etti.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ise sehirde hep birlikte yönetim anlayisini esas aldiklarini aktararak esnaflari ve sehrin ekonomisine deger katan olgulari önemsediklerini ifade etti.

Bu kapsamda her zaman destek verdiklerini her konuda da destek çikmaya hazir olduklarini vurguladi.

  Karsilikli görüs alisverisinin yapildigi ziyaret ardindan hatira fotografi çekilirken, Uygur ve yönetimi Zeybek Baskan’a hediye takdiminde bulundu.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °