Yeniden Refah’a Bomba Yönetim

Yeniden Refah’a Bomba Yönetim

Siyaset 14.02.2022 12:10:31 0
Yeniden Refah’a Bomba Yönetim

Yeniden Refah’a Bomba Yönetim

Milli görüs lideri Necmettin Erbakan’in “Ikinci 40 yil” mottosuyla devami niteliginde olan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Yönetiminde gerçeklesen kan degisiminin hizla göreve baslamasi dikkat çekti.

Yeni kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelinde il yönetimlerinin yapilanmalari hizla olusturulurken, Afyonkarahisar’da da yönetim yeniden sekillendirildi.

Partinin Il Baskanliginda Ibrahim Dervis Suna’dan bosalan baskanlik koltuguna Iscehisarli Is Insani Gufran Çetinel getirilmisti.

Yeni yönetimin Afyonkarahisar il binasinda gerçeklestirilen ilk toplantisindaki detaylar Su sekilde gelisti.

. Partinin yönetim semasinin yeniden ele alindigi toplantida bir görev degisimi de merkez ilçe baskanliginda yapilirken daha önce partinin il gençlik kollari baskanligi görevini yürüten Fehmi Güray Çakir Yeniden Refah Partisi Merkez Ilçe Baskani olarak atandi.

Çiçegi burnunda Baskan Çakir, atamanin ardindan yaptigi açiklamada “Aslinda bizim bütün mücadelemiz ve meselemiz serefli bir ömür üzerinedir.

Genel merkezimizin ve il yönetimimizin bu noktada bizlerden bekledigi çalismayi milli görüs çerçevesinde yerine getirmeye çalisacagimizin bilinmesini isterim. Genel merkezimize ve il yönetimimize tesekkür ederim“ dedi.

ISTIKAMET ÜZERE…

Yeniden Refah Partisinde görev degisiminin hemen ardindan il yönetimi ve partililerin ilk istikameti Ankara oldu. Pazar günü Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan’in katilimiyla gerçeklestirilen “Istikamet Üzere Gençlik Toplantilari” baslikli istisare toplantisinda 60 partiliyle dahil olurken, dönüs yolunda Gençlik Teskilatini Il Baskani Gufran Çetinel’in bizzat karsilamasi da dikkatlerden kaçmadi.

Bir sonraki toplantinin ise Izmir’de yapilacagi kaydedildi.

 

 

 

Afyon HABERI


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °