Baskan Kocacan, “MHP, milli varligimizin sigortasidir”

Baskan Kocacan, “MHP, milli varligimizin sigortasidir”

Siyaset 10.02.2022 17:13:44 0
Baskan Kocacan, “MHP, milli varligimizin sigortasidir”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan düzenledigi basin toplantisinda gündemi degerlendirdi.

Basin toplantisina Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal, Il Genel Meclis Üyeleri’nden Ahmet Zeki Ertük, Hamit Çakir, Faruk Kökcür ve Ceylan Morca katildi.

MHP Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, hafta sonu Kizilcahamam düzenlenecek olan Il Baskanlari toplantisi ve ‘Adim Adim 2023; Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari’na iliskin bilgi verdi.

Kocacan, “2023 yilinda yapilacak olan Genel Seçimlerle beraber Cumhurbaskanligi seçimlerine hazirliklarimiz 2021 yilindan bu yana hiz kesmeden devam etmektedir.

Bu kapsamda 11-13 Subat tarihleri arasinda Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin baskanliginda Ankara Kizilcahamam da il baskanlari toplantisina katilacagiz.

Daha sonra ‘Adim Adim 2023; Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari’ temasi altinda yeni bir çalisma programini baslatacagiz

Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari, devletin bekasina ve milletin bütünlügüne dönük bir siyasi seferberlik çagrisi içermektedir.

Toplantilarda, Türkiye’yi ve özellikle de siyaseti yeniden dizayn ederek mesru yönetimi degistirmek isteyen küresel emperyalizmin çikarlari dogrultusunda hareket eden muhalefete karsi partimizce bayrak açildigi ilan edilecektir. Milli iradenin 2023’te bir kez daha tecellisi yolunda milletimiz, MHP’de ve bu iradeyi temsil eden Cumhur Ittifakinin siyasi bayragi altinda toplanmaya davet edilecektir” dedi.

Kocacan, “MHP, milli varligimizin sigortasidir”

MHP’nin kurulusunun 53. yildönümü nedeniyle de açiklamalarda bulunan Kocacan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu Basbug Alparslan Türkes'in emanetini emin kilan Genel Baskan Dr. Devlet Bahçeli'nin yolunda ve emrinde olduklarini ifade etti.

Kocacan, “Milliyetçi Hareket; yüce Türk milletine hizmet yolunda bitmeyen, bitmeyecek bir davanin adi, kutlu bir ülkünün bayragi, kiyamete kadar yasanacak bir sevdadir.

Ne mutlu bu sevdaya tutulanlara, ne mutlu bu sevdayi yasayan ve yasatanlara.

Bizlere düsen, liderimize, partimize daha çok sahip çikmak, kenetlenmektir. Bunu ülkemiz ve milletimiz için yapmaliyiz.

Allah, sayin genel baskanimizi basimizdan eksik etmesin, bizleri liderimize, davamiza layik eylesin. Dört biryandan ates çemberine alinmak istenen aziz vatanin savunucusu bizleriz. Cumhur Ittifaki olarak diyoruz ki: Ne yaparsaniz yapin, istediginiz pusuyu kurun, dilediginiz tezgahi çevirin. Bu topraklarda düsmanlik degil, kardeslik kazanacak. Size inat, daha çok kucaklasacagiz, daha çok sarilacagiz.

Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Türküyle, Laziyla, Çerkeziyle, dün, bugün ve yarin bir olduk, bir olacagiz. MHP kadrolari, varligini milletimizin bekasina ve Türkiye’nin bölünmez bütünlügüne adamistir.

MHP teskilatlari, 2023’te Lider Ülke Türkiye hedefini gerçeklestirecek olan Türkiye sevdalilaridir.

MHP, milletimizin siyasette tüten ocagidir. MHP, milli varligimizin sigortasidir.

Tarihin üzerimize yükledigi bu sorumluluga dört elle sarilmaktan vazgeçmeyecegiz.

Bekamiza dönük tehditleri görmezden gelmedik, gelmeyecegiz.

53 yildir oldugu gibi; ülkemizin kutlu degerlerini askla, sevkle muhafaza edecegiz.

Vatanimizin bütünlügüne ihtirasla sarilacak, canimizla, kanimizla sahip çikacagiz”

 

Kartal, “Bu parti Türk milletinin partisidir”

Milliyetçi Hareket Partisi her seyden önce siyasi bir partiden öte bir inanç hareketidir.

Para kasalarin, raki masalarinda kurulmus bir parti degildir.

Zindanlarda, tabutluklarda sehpa gölgelerinde kurulmus bir partidir. Milliyetçi Hareket Partisini kuranlar Allah yolunda, vatan yolunda, bayrak yolunda anadan yardan serden geçen insanlardir. Harama uzanmamis eller, egilmez baslar, bükülmez bilekler, terörü ezecek gençler bu partidedir.

Bu parti Türk milletinin partisidir.

Bizim kavgamiz 3 hilal ile haçin kavgasidir.

Biz herhangi bir siyasi parti degiliz.

Bize sandiktan tek bir oy çikmasa dahi biz Islamiyet’ten, biz Türkçülükten vazgeçmeyecegiz

Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin 53. Kurulus yildönümünü basta Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin sahsinda tüm teskilatlarimiz olarak coskuyla kutluyoruz” dedi.

Ertürk, “Cumhur Ittifaki ruhu içinde hizmetleri gerçeklestiriyoruz”

Il Genel Meclisi’nin çalismalari hakkinda bilgiler veren MHP Il Genel Meclisi Grup Baskani Ahmet Zeki Ertük, “Ilimiz en son nüfus sayiminda 744 bin 179’a ulasmistir. Ilimizin cografi büyüklügü ise 13 bin 980 km karedir

 En kuzeydeki sinirimiz ile en güneydeki sinirimizin arasi fark yaklasik 245 km’dir.

Biz il genel meclisi içersindeki faaliyetlerimizin tamamini Cumhur Ittifaki ruhuna bagli olarak gerçeklestirmekteyiz.

Cumhur Ittifakinin meclis’teki üye sayisi 44’dür. Il genel meclisinin 2021 yili bütçe rakami 175 milyon TL’dir. 2022 yilinda bütçemizi ise 222 milyon TL’ye bagladik.

Ilimizin 13 bin 980 km karelik cografyasinin, 10 bin 272 km karelik alana hizmet vermekteyiz. Ilimizin 420 köyüne hizmet ve yatirim yapmaktayiz.

Köylere yatirim bütçemiz 2021 yilinda 64 milyon TL iken 2022 yilinda ise 76 milyon TL olmustur.  Köylerimizde yol yapimlari, parke yapimlari, su ve kanalizasyon çalismalari, sosyal tesisler gibi yatirimlar yapilmaktadir.

2021 yilinda yatirim bütçesi 98 milyon iken 2022 yilinda 116 milyon TL olmustur. 2021 yilinda yol hizmetlerinde 1645 km ham yol, 475 km tesviye yol, 398 km stabilize yol, 869 km kare parke çalismasi, 230 km sicak asfalt çalismasi ve diger çalismalar olmak üzere toplam 6380 km yol yapimi gerçeklestirdik. 

2021 yilinda 95 köyümüze günes enerji sistemi kurulmustur. 2021 yilinda 25.650 km içmesuyu borusu degismistir.

Vatandaslarimiz istek ve talepleri dogrultusunda simdiye kadar hizmet ve yatirim çalismalari yaptik.

2022 yilinda da yogun bir meclis çalismasina içersinde Cumhur Ittifaki ruhu içinde hizmet etmeye devam edecegiz” diye konustu.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °