Milletvekili Mehmet Taytak, sokak hayvanlarini unutmadi.

Milletvekili Mehmet Taytak, sokak hayvanlarini unutmadi.

Yasam 10.02.2022 16:50:32 0
Milletvekili Mehmet Taytak, sokak hayvanlarini unutmadi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sokak hayvanlarini unutmadi.

Geçtigimiz günlerde sokak hayvanlarina sahip çikan ve Afyon basininda da yer alan esnaf Salih Sayar’in, duyarli davranisina kayitsiz kalmadi. Taytak’in, sokak hayvanlarina verilmek üzere esnaf Sayar’a gönderdigi mamalar dagitildi.

 

Geçtigimiz günlerde tatli dükkani sahibi Salih Sayar’in sokak hayvanlarina yönelik yapmis oldugu duyarli davranis ilimiz basininda gündem olmustu.

Hayirsever esnafin bu davranisini basindan ögrenen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta duyarsiz kalmayarak, sokak hayvanlarina verilmek üzere esnaf Sayar’a mama gönderdi.

Esnaf Sayar ise Gönül Köprüsü Sosyal Dayanisma Dernegi Baskani Lütfiye Pancar Polat ve diger bir gönüllü esnaf Göksel Bakiskan ile birlikte mama ve yiyecekleri sokak hayvanlarina dagittilar. Ikinci Küçük Sanayi Sitesi çevresinde bulunan yaklasik 100’ün üzerinde sokak köpeklerine mamalarin dagitimi yapildi.

 

Esnaf Sayar’dan Milletvekili Taytak’a tesekkür

Duyarli davranisindan dolayi Milletvekili Taytak’a tesekkür eden Esnaf Salih Sayar, “3 yildir kar kis demeden sokak köpekleri için bu etkinligimizi yapiyoruz. Özellikle Ikinci Küçük Sanayi Sitesi ve çevresinde bulunan sokak hayvanlarimiz aç kalmaktadir.

Yapmis oldugumuz bu etkinligi sosyal medya hesaplarimizdan da paylasiyoruz ve geçtigimiz günlerde de Afyon basinin yer almistik.

Sagolsunlar, MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’de bu etkinligimizi görmüs ve sokak hayvanlarina dagitilmak üzere bize mama gönderdiler. Kendisine bu duyarli davranisindan dolayi tekrar tesekkür ediyorum.

Yine vekilimiz Mehmet Taytak önümüzdeki günlerde mama desteginin devam edecegini bize iletti. Kendisinden Allah razi olsun.

Bu tür davranislara diger vatandaslarimizin da destek vermesini istiyoruz. Çünkü karin yagmasi nedeniyle hayvanlarimiz aç kalmaktadir”

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °