Taytak, “Türk milleti Devlet Beyimize dua ediyor”

Taytak, “Türk milleti Devlet Beyimize dua ediyor”

Gündem 7.02.2022 15:01:30 0
Taytak, “Türk milleti Devlet Beyimize dua ediyor”

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Türk milleti, Genel Baskanimizin tavrini, durusunu, adamligini saygi ile karsiliyor ve Türk milleti Devlet Beyimize dua ediyor. Bizlerde Sayin Genel Baskanimiza layik olma adina çalisiyoruz” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Döger Belediye Baskani Mehmet Demirel’in dayisinin vefati nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Taytak’a, Il Baskan Yardimcilarindan Dogan Simsek, Ahmet Kahveci ve MHP il yönetimi, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal ve yönetimi, bazi belediye baskanlari ve meclis üyeleri, Kamu-Sen Il Temsilcisi Mehmet Demir, TÜRKAV Sube Baskani Ahmet Nal, Soförler Odasi Baskani Ibrahim Karatas ve çok sayida partili eslik ettik.

MHP Il Baskani Mehmet Kocacan rahatsizligi nedeniyle programlara katilmadi.

Döger Belediye Baskani Mehmet Demirel’e ve ailesine taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet, daha sonra Belediye binasina geçerek partililerle ile bir araya geldi.

 

Taytak, “Baskanlarimiz vermis oldugu sözleri fazlasiyla yerine getirdi”

MHP’li belediye baskanlarina seslenen Milletvekili Taytak, “MHP’li belediye baskanlarimiz, 2019 yilindaki yerel seçimlerde vermis oldugunuz sözleri fazlasiyla yerine getirdiniz. Kendi bölgenizde önemli hizmetlere imza attiniz, atmaya da devam ediyorsunuz.

Milliyetçi Hareket Partili olmak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayragini ve ruhunu tasimanin suuru içerisindesiniz.

Bu hizmetler artarak devam edecek. Ben inaniyorumki önümüzdeki yerel seçimlerde, il genelinde büyük zaferlere imza atacagiz. Hem mevcut belediyelerimizi koruyacagiz, hemde yeni belediyeler ekleyecegiz” dedi.

 

Taytak, “Türk milleti Genel Baskanimiza dua ediyor”

Türk milleti MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tavrini, durusunu, adamligini saygi ile karsiladigini belirten Taytak, “Cumhur Ittifaki ruhu ile Sayin Cumhurbaskanimizin ve Sayin Genel Baskanimizin ortaya koymus olduklari tavir sayesinde ülkemizin hem beka noktasindaki sikintilari hemde terörle mücadele, uluslar arasi iliskiler, FETÖ ile olan mücadele devam etmektedir ve hepsinde de basarili sonuçlar alinmaktadir.

Bununla birlikte ülkemiz dünya ile birlikte ekonomik sikinti yasiyor. Ancak bu sikinti geçici bir sikintidir.

Hepimiz gördükki bir hafta içerisinde dolar 18 TL’ye çikartildi. Simdi ise 13 TL civarindadir. Demekki bu ekonomik bir kusatma idi. Hep birlikte Allaha sükürler olsun bunu yendik.

Bizlerde 2023 yilinda yapilacak olan seçimlerde Sayin Cumhurbaskanimizi tekrar Cumhurbaskani olarak milletimizin teveccühü ile bizlerinde destegi ile tekrar seçecegiz.

Milliyetçi Hareket Partisini de çok daha fazla vekil ile TBMM’de denge ve denetim vazifesi yapacak noktaya getirecegiz.

Türk milleti, Genel Baskanimizin tavrini, durusunu, adamligini saygi ile karsiliyor ve dua ediyor.

Bizlerde Sayin Genel Baskanimiza layik olma adina çalisiyoruz.

Bizlerde Genel Baskanimizdan aldigimiz isik ile sagimizi solumuzu aydinlatmaya çalisiyoruz.

Sizlerde ayni sekilde buralarda ayni hizmeti veriyorsunuz. O zaman unumuz var, yagimiz var, sekerimiz var. Helva yapacagiz” diye konustu.

 

Baskan Demirel’den Taytak’a tesekkür

Kasabaya vermis oldugu desteklerinden dolayi Milletvekili Taytak’a tesekkür eden Döger Belediye Baskani Mehmet Demirel, “Sayin vekilim biz göreve seçildigimiz günden bugüne kadar vatandasa verdigimiz sözlerin hemen hemen çogunu yaptik. Allah razi olsun bu hizmetlerin yerine gelmesinde en büyük destegi sizden aldik. Bizi kurumlarda boynu bükük birakmadiniz.

Kasaba olarak saglik ocagi ve anaokulu projelerimiz var. Insallah bunlari da hayata geçirdigimiz takdirde önümüzdeki yerel seçimlerde alnimiz ak, basimiz dik olarak girecegiz.

Gerçekten sizin döneminizde MHP’li belediyeler ve diger belediyelerin sizin gelip de bos dönmedigini hepimiz biliyoruz.

Kasabamiza vermis oldugunuz desteklerden dolayi belde halkim adina tekrar tesekkür ediyorum” dedi.

 

Sahin, “Görmedigimiz birlikteligi sizin baskanliginiz görüyoruz”

Belediye Baskanlari adina konusan Kayihan Belediye Baskani Ömer Sahin, “Belediye baskanlarimiz adina sayin vekilimize tesekkür ediyorum.

Biz simdiye kadar görmedigimiz birlikteligi sizin baskanliginiz görüyoruz.

Görmedigimiz mükafatlari görüyoruz. Yilin son gününde Çevre ve Sehircilik Bakanligina yapmis oldugumuz ziyaret sonunda desteklerimizi aldik.

Seçim öncesi vermis oldugumuz sözleri sizin Ankara’daki destekleriniz sayesinde yerine getirmeye devam ediyoruz.

Projelerimizi sizin sayenizde hayata geçirmekteyiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde yine zafer ile ayrilacagiz” diye konustu.

 

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °