HDI SIGORTA AFYON BELEDIYE BASKETBOL’DA YENI DÖNEM

HDI SIGORTA AFYON BELEDIYE BASKETBOL’DA YENI DÖNEM

Sondakika 3.02.2022 16:40:37 0
HDI SIGORTA AFYON BELEDIYE BASKETBOL’DA YENI DÖNEM

HDI SIGORTA AFYON BELEDIYE BASKETBOL’DA YENI DÖNEM

 HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol Kulübü, yeni bir dönemin kapilarini yaptigi lansman toplantisi ile araladi.

AFBEL Termal Otel’de, HDI Afyon Belediye Basketbol takimimizin yeni yönetimi ve oyunculari lansman toplantisinda bir araya gelerek imza töreni gerçeklestirildi.

 Spora ve sporcuya verdigi önem sayesinde sehrimizde pek çok farkli spor organizasyonunun hayata geçmesine önderlik eden Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Baskan Yardimcimiz Baris Dal, YÜNTAS Genel Müdürü Arif Birsen, TMF Baskan Yardimcisi Mahmut Nedim AKülke, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sami Çetinakti, Kulüp Baskani Abdülkadir Arslan, Baskan Yardimcisi Onur Asan, Yönetim Kurulu Üyeleri, TSYD Baskani Nadir Güzbey, HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol takimi oyunculari ile bir araya geldi.

Yapilan lansman toplantisinda ING Basketbol Süper Liginde mücadele veren HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol Kulübü’nün yeni yönetimi ve yeni transferleri kamuoyuna tanitildi. Lansmanda tanitilan yeni yönetim ve oyuncular kulübün son durumu hakkinda açiklamalarda bulunurken, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ve Valimiz Gökmen Çiçek’te önemli açiklamalara imza atti.  

“ÖNÜMÜZDEKI YIL FARKLI BIR BASKETBOL IZLEYECEGIZ”

       HDI Afyon Belediye Basketbol takimimizin yeni yönetimi ve oyuncularina basarilar dileyen Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Afyon basketbolu seviyor’’ slogani ile çiktigimiz basketbol maçlarinda salonumuz her maçta tiklim tiklim doldu.

Dövizdeki dalgalanmalardan dolayi bu sene istedigimizi yapamadik.

Cömert Bey ile yollarimizi ayirdik, görüsmeler saglandi ardindan Abdülkadir Bey ile yola devam ediyoruz.

Birçok kulüp sunu söylüyor; “Fenerbahçe bile kapali salonu dolduramiyor

. Afyon’da kapali salon doluyor” diyorlar. Belediye olarak basketbol, futbol ve voleybola destek olmaya gayret ediyoruz.

Bu sene ligde kalinca önümüzdeki yil çok daha farkli bir basketbol izleyecegiz. Yeni yönetim ve oyuncularimiza hayirli olsun diyor, basarilar diliyorum” dedi.

“BASKANIMIZ ÇOK ÇABA SARF ETTI”

Valimiz Gökmen Çiçek ise Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in yogun çaba sarf ettigini vurgulayarak, “Yeni bir milat kabul ediyorum.

Gerçekten yeni bir milat. Biz Afyon’u sadece egitimde tarimda degil her alanda iddiali sehir dedigimiz Afyon’u her alanda en üst sirada olmasini istemistik.

Baskanimiz çok gayret etti, her dalda desteklerini sürdürüyor.

Afyonlu olmak Afyon’da dogmak degildir. Afyonlu olmak Afyon için bir sey yapmaktir.

Bu yüzden kulüp yönetimimiz bu yüzden Afyonlu’dur.

Belki ligden düsebiliriz, belki kalamayabiliriz ama kanimizin son damlasina kadar savasacagiz diyor.

Bu benim çok önemli. Karakterli sporcular getirdiler. Arkadaslarimizin üzüntüsünün bizden 10 kat olmasi ayri bir mutluluk. Kulübümüze basarilar diliyorum. ”

“SON MAÇA KADAR SAVASACAGIZ”

      HDI Afyon Belediye Basketbol Kulüp Baskani Abdülkadir Arslan ise konusmasinda; “5 is adami böyle bir is yapmak istiyorduk.

Transferlerde büyük zorluk yasadik. Persembe aksami kulübü alabildik. Cuma günü yarim saatte transferleri gerçeklestirebildik.

3 transferimiz NBA’den geldi. Son maça kadar savasacagiz. Buraya gelene kadar bu kadar sicak karsilanacagimizi beklemiyorduk

. Burada bizi buranin insani gibi karsiladilar. Sayin Belediye Baskanimiza ve Valimize tesekkür ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °