Il Baskani Mehmet Kocacan, Regaip Kandili dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Il Baskani Mehmet Kocacan, Regaip Kandili dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Gündem 2.02.2022 16:52:00 0
Il Baskani Mehmet Kocacan,  Regaip Kandili dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan,  Regaip Kandili dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

 

Mübarek Üç Aylar’in baslangici olan Regaip Kandili’nin Ramazan-i Serif’in müjdecisi oldugunu belirten Baskan Kocacan, bu aylarda sevgi, saygi ve yardimlasma duygularinin doruga ulastigini vurguladi. Kocacan, “Kandiller, Müslümanlar olarak Allah’in rahmet, bereket ve magfiretine olan arzumuzu en üst noktaya tasidigimiz ve huzur buldugumuz müstesna zaman dilimleridir. Insanlarin birbirine karsi daha hosgörülü ve saygili davrandigi bu aylarin toplumumuzda var olan iç huzur ve kardesligi daha da pekistirecegine inaniyorum.

Regaip Kandili’nin bizlere sundugu düsünme firsatini kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberligimizi pekistirmeliyiz.

Kardeslik ve beraberligimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberligimizi korumaya gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle, tüm hemserilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavusmayi, bütün Islam âleminin ve insanligin baris ve huzur içinde olmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 22.7 ° / 9.5 °
Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °