BASKAN MEHMET ZEYBEK’IN REGAIP KANDILI MESAJI

BASKAN MEHMET ZEYBEK’IN REGAIP KANDILI MESAJI

Yasam 2.02.2022 14:50:00 0
BASKAN MEHMET ZEYBEK’IN REGAIP KANDILI MESAJI

BASKAN MEHMET ZEYBEK’IN REGAIP KANDILI MESAJI

 Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Regaip Kandili dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi. Mübarek Üç Aylarin baslangici olan Regaip Kandilinin Ramazan-i Serif'in müjdecisi oldugunu belirten Baskani Zeybek, bu aylarda sevgi, saygi ve yardimlasma duygularinin doruga ulastigini vurguladi.

 Kandillerin, insanlarin kalplerin birbirlerine yaklastiran, komsuluk, akrabalik, birlik, beraberlik, dayanisma duygularini arttiran, çok özel geceler olduguna isaret eden Baskanimiz Mehmet Zeybek sunlari kaydetti;

 “Peygamber Efendimiz; ‘Recep Allah’in ayi, Saban benim ayim, Ramazan ise ümmetimin ayidir’ buyurmustur. Üç aylar girdigi zaman da; “Allah’im Recep ve Saban aylarini bize mübarek kil ve bizi Ramazana kavustur” diye dua etmistir.

Bu duygularla hemserilerimin üç aylarini ve Regaip kandilini tebrik ediyorum.

Cenabi Allah’tan bizleri saglik ve afiyet içerisinde daha nice kandillere ulastirmasini, hayatimizin her anini hayirli hizmetler ve makbul amellerle geçirmeyi nasip etmesini, milletimizin birliginin, dirliginin ve kardesliginin güçlenmesine vesile olmasini, salgin hastaligin def olmasini diliyorum.

 Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sicakligi yuvalarimiza dolsun.

Insanlarin birbirine karsi daha hosgörülü ve saygili davrandigi bu aylarin toplumumuzdaki iç huzur ve kardesligi pekistirecegine inaniyorum.

Regaip Kandilinin bizlere sundugu düsünme firsatini kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberligimizi pekistirmeliyiz.

Kardeslik ve beraberligimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberligimizi korumaya gayret göstermeliyiz.

Tüm hemsehrilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavusmayi, bütün Islam âleminin ve insanligin baris ve huzur içinde olmasini Cenab-i Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °