Misirlioglu’nun Üç aylarin baslangici Regaib Kandili mesaji Yayimladi.

Misirlioglu’nun Üç aylarin baslangici Regaib Kandili mesaji Yayimladi.

Gündem 1.02.2022 15:59:00 0
Misirlioglu’nun Üç aylarin baslangici  Regaib Kandili mesaji Yayimladi.

IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu’nun Üç aylarin baslangici ve Regaib Kandili mesaji Yayimladi.
Yüce Rabbimizin sayisiz lütuf ve ihsani ile ömrümüze bereket, ruhumuza sükûnet katan üç aylarin kavusmanin huzur ve mutlulugunu yasiyoruz.
Regaib Kandilinde kulun Rabbine daha fazla yakinlastigi, darginliklari, kirginliklari birakip kardeslik ve hosgörü duygularini zirveye çikarttigi mübarek gün ve gecelerimizdendir.

Bu gecede kalpler ayni duygu etrafinda birlesip çarpar, eller ayni düsüncelerle semaya açilir, gözlerden ayni hissiyatin yaslari süzülürken, dillerden dua ve tesbihler ayni askla dökülür.

Gönül sesimizi biraz daha net duymamiza vesile olan bu kutlu geceyi, dogruluk ve dürüstlügün, paylasimin, hak ve hukuka riayetin, baris içinde yasamanin, yaratilani Yaratan'dan ötürü sevmenin, hosgörünün, ulasilabilecek en üstün degerler oldugunu hissederek idrak etmeliyiz.
Bu duygu ve düsüncelerle Kiymetli Afyonkarahisar’li halkimizin, aziz milletimizin ve tüm Müslüman kardeslerimin  Üç aylar ve Regaip gecesini tebrik ediyor; bu mübarek gün, gece ve aylarda yapacagimiz ibadet, dua ve yakarislarin kabul olmasini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Afyon HABERI


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °