Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Regaib Kandili ile ilgili basin açiklamasi

Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Regaib Kandili ile ilgili basin açiklamasi

Dünya 1.02.2022 10:42:12 0
Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven

AK Parti Insan Haklari Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in mübarek Regaib Kandili ile ilgili basin açiklamasidir.

"Mübarek Recep, Saban ve Ramazan Ayi'ni kapsayan bin aydan daha hayirli Kadir Gecesi'ni içinde bulunduran Üç Aylar'a erismenin mutlulugunu hep birlikte idrak ediyoruz. Rabbim daha nice mübarek gün ve gecelere birlik ve beraberlik içinde saglikla erismeyi cümlemize nasip eylesin.

Tüm Islam Alemi için mânâsi çok derin, maneviyati çok genis olan Üç Aylar, kültür genlerimize derinden islemis ve toplumumuzun sosyal yapisi içinde mühim bir yer tutmustur. Birlik ve beraberligi kardesçe yasamayi siar edinmis milletimiz için mübarek Üç Aylar, saflari siklastirmak, birlik ve beraberligimize güç kazandirmak için bir vesiledir.

Bu mübarek günlerin milletimizin sosyal ve psikolojik yapisina katkilari yadsinamaz bir gerçektir.

Islam Sancagi'ni yedi iklim dört kitada dalgalandiran ülkemize, bugün hala tüm Islam Alemi sancak tasiyicisi ve lider gözüyle bakmaktadir. Yaklasik yarim asirdir bölüp parçalamak için ugrastiklari Türk Millet'inin bu güzel ümmet ruhuna Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'la yeniden kavustuguda asikârdir. Bizlerde onun dava arkadaslari olarak tüm Türk Milletlerinin ve Islam Sancagi altinda birlik ve beraberlik içinde olmanin önemini bilen tüm din kardeslerimiz için gayretle hizmet etmeyi sürdürecegiz.

Üç Aylar'in gelisinin müjdecisi mübarek Regaib Gecesi ise bu mübarek günlere madden ve manen kendimizi hazirlamamiz ve Cenab-i Allah'a el açip dua etmemiz için bir vesile ve firsattir.

Rabbimizin rahmetini yagdirdigi bu mübarek gecelerin faziletinden hakkiyla feyzlenebilmeyi, Regaib Gecesi'nin mânâsinda cümlemizi, ebediyen kardeslik, vahdet ve tevhitte sabit kilmasini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Bu mübarek gün ve geceler ülkemiz ve tüm Islam Alemi için hayirlara vesile olsun insallah."


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °