BASKAN BOZKURT SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

BASKAN BOZKURT SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Gündem 27.01.2022 20:54:00 0
BASKAN BOZKURT SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Baskan Recep Bozkurt Sokak Hayvanlarini Unutmadi
Suhut Belediyesi; mevsim sartlarinin agirlasmasi ve havalarin sogumasi nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarini unutmuyor.

Suhut Belediyesi Zabita Amirligi’ne bagli ekipler,  soguk havada sokak hayvanlarinin yasamlarini sürdürebilmesi için kalabalik olarak bulunduklari noktalara mama ve yiyecekleri birakarak karinlarinin doymasini sagliyor.

Suhut Belediye Baskani Recep Bozkurt “Sokak hayvanlarinin soguk kis günlerinde aç ve susuz kalmamalari için Zabita Amirligimizce çalismalar yapiliyor.

Kis mevsimi itibariyle soguk havalar, sokaklarda kalan hayvanlar için ölümcül olabiliyor.

Soguk hava sartlarinda yasamlari zorlasan sokak hayvanlari için alinacak küçük önlemlerle hayatlarini kurtarmak mümkün. Basta sokak hayvanlari olmak üzere tüm hayvan dostlarimizin, bu soguk günlerde aç ve susuz kalmamalari için tüm yurttaslarimizin duyarli olmasi gerekiyor.

Sahipsiz, sevimli dostlarimizin soguktan etkilenmemeleri için ekiplerimiz belirli periyotlarla olusturulan sokak hayvanlari besleme noktalarina kis mevsimi boyunca sokak hayvanlari için mama birakarak beslemeye devam edecektir” dedi.

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °