SIZ SALDIRDIKÇA BIZ LIDERIMIZI DAHA ÇOK SEVIYORUZ”

SIZ SALDIRDIKÇA BIZ LIDERIMIZI DAHA ÇOK SEVIYORUZ”

Siyaset 24.01.2022 14:26:00 0
SIZ SALDIRDIKÇA BIZ LIDERIMIZI DAHA ÇOK SEVIYORUZ”

SIZ SALDIRDIKÇA BIZ LIDERIMIZI DAHA ÇOK SEVIYORUZ”

 

AK Parti Afyonkarahisar teskilati, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Cumhurbaskanligi makamini alçak sözlerle hedef alan Sedef Kabas, Engin Özkoç ve Aykut Erdogdu için suç duyurusunda bulundu

. Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay suç duyurusu öncesi yaptigi basin açiklamasinda “Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldiriya geçer. Sundan emin olabilirsiniz, siz saldirdikça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha siki sariliyoruz” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar teskilati, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan ve Cumhurbaskanligi makamina alçak ifadelerle hakaret eden Sedef Kabas için harekete geçti.

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar Adliyesi’ne giderek, Sedef Kabas, Engin Özkoç ve Aykut Erdogdu için suç duyurusunda bulundu.

 

“Hakaretlere sessiz kalarak ortak oldular”

 

Suç duyurusu öncesi bir basin açiklamasinda bulunan Baskan Uluçay “CHP'nin adeta yayin organi haline gelen Tele1 ekranlarinda sistematik olarak partimize, Genel Baskanimiza ilke, ahlak, hukuk tanimayan hakaretamiz ifadelerle en agir saldirilar gerçeklestirilmektedir. 14 Ocak'ta, Ugur Dündar'in moderatörlügündeki programa CHP Grup Baskanvekili Engin Özkoç, CHP Istanbul Milletvekili Aykut Erdogdu ve sözde gazeteci Sedef Kabas konuk olmustur.

Bu programda Kabas, AK Parti Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'a bu defa hiçbir sekilde tahammülü mümkün olmayan agir bir hakarette bulunmustur.

Daha öncesinde degisik zamanlarda agir hakaretlerde bulunmus program konuklari da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuslardir” dedi.

 

“Hazimsiz güruh”

 

“Ülkemiz, son yirmi yildir diplomasiden askeri hainlere, sanayiden teknolojiye, sagliktan adalete yaptigi devrimsel kalkinma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüsüne devam etmektedir” diyen Uluçay konusmasina söyle devam etti;

Yapilan kalkinma hamleleriyle prangalarindan kurtulan ülkemiz itibar kazanmis; bölge cografyasinda ve uluslararasi arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmistir.

Bu büyük basarida en büyük pay hiç süphesiz Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan'a aittir. Siyasete girdigi yillardan bu yana, muhalefete sayisiz maglubiyet yasatan, halkin teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in bu zaferlerini hazmedemeyen "hazimsiz güruh" sistematik ve gözü dönmüs bir sekilde saldirilar düzenlemeye devam etmektedir.

Ülkemiz, bir yandan son yirmi yilda gerçeklestirdigi yogun kalkinma hamleleri serüvenine devam ederken; bir yandan da maalesef dünyanin hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düsük seviyede bir muhalefet anlayisinin engellemeleriyle karsi karsiya kalmaktadir.

 

“Siz saldirdikça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha siki sariliyoruz”

 

Uluçay açiklamasinda “Bu seviyesi düsük muhalefet anlayisi; ülkemizin içeride ve disarida menfaatinin her daim karsisinda yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir firsati kaçirmamakta ve gizli açik her türlü ihanet sebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir

. Milletimizin oylariyla seçilmis Sn. Cumhurbaskanimizin ve milletimizin degerlerinin karsisinda durmayi muhalefet yapmak zannedeli bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermistir.

Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldiriya geçer.

Sundan emin olabilirsiniz, siz saldirdikça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha siki sariliyoruz. Siz saldirdikça, Büyük Türkiye'nin Büyük Liderinin açtigi yolda devam eden yürüyüsümüzü daha kararli sürdürüyoruz.

Basin ilke ve ahlakina saygi duymayan zavalli sözde gazeteci Kabas'in, tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaskanimiza nefret kusmak olan bu televizyon kanalinda liderimize yaptigi hakaretleri asla kabul etmiyoruz.

Bu ülkeye hizmet etmekten baska derdi ve tasasi olmayan Cumhurbaskanimiz Recep

Tayyip Erdogan'a hakaret etmek kimsenin haddi degildir.

Cumhurbaskanligi makami, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildigi Cumhurbaskanligi makamina hakaret etmek gözü dönmüslüktür, hadsizliktir, zavalliliktir.

Hiçbir akli selim sahibi, hakareti ifade özgürlügü olarak nitelendiremez” ifadelerini kullandi.

 

“Fasizan sözlerini siddetle kiniyoruz”

 

“Cumhurbaskanimizi hedef alan bu çirkinligi, anti demokratik ve fasizan sözleri siddetle kiniyoruz” diyen Uluçay sözlerini söyle tamamladi; AK Parti teskilattan olarak Sedef Kabas, Engin Özkoç ve Aykut Erdogdu hakkinda suç duyurusunda bulundugumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacagim.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °