Afyonkarahisar Il ve Ilçe Baskanlari toplantisi Ankara’da yapildi.

Afyonkarahisar Il ve Ilçe Baskanlari toplantisi Ankara’da yapildi.

Siyaset 20.01.2022 16:41:52 0
Afyonkarahisar Il ve Ilçe Baskanlari toplantisi Ankara’da yapildi.

 

DEVA Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Kadir Daylik, Suhut Ilçe Baskani Turgut Fehmi Tunçay, Emirdag Ilçe Baskani Ahmet Hasmercan, Ihsaniye Ilçe Baskani Ahmet Çakar, Bolvadin Ilçe Baskan Yrd. Sait Çetinayak, Il Baskan Yardimcilari, Selçuk Altintug , Hasan Er  ve Ilçe yöneticileri ile birlikte,  DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan tarafindan Ankara’da gerçeklestirilen Il ve Ilçe Baskanlari toplantisina katildi.

Toplantinin ilk günü Her ay düzenli olarak Ankara Bilkent Otel Kongre salonunda Il baskanlari toplantisi ile basladi. Ikinci gün DEVA Partisi Genel Merkezinde DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, Teskilat Islerinden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadullah Ergin, Halkla Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Emin Ekmen ile egitim ve istisare toplantilari yapildi.

 

Teskilatlanma kapsaminda fikir alisverisinde bulunuldu

 

Toplantida; üye kayitlari, seçim çalismalari, mahalle temsilcilerinin belirlenmesi, teskilatlanma ve saha çalismalarinda ilçeler arasi ortak hareket etme konularinda fikir alisverisinde bulunuldu.

 

Afyonkarahisar Il Teskilati daha sonra, Her Çarsamba Deva Partisi sosyal medya hesaplarinda canli olarak yayinlanan DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan’in Genel merkezde düzenlenen haftalik degerlendirme toplantisinda da yer aldi.

Ankara’da gerçeklestirilen çalismalari degerlendiren DEVA Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Kadir Daylik;

 

 “Ankara’da genel merkezimizde 2 gün süren çok verimli ve degerli bir egitim ve istisare toplantisi gerçeklestirdik. Il ve Ilçe Baskanlari Toplantilarimizda; Il yöneticilerimiz, ilçe baskanlarimiz ve partimizin çalismalari ve ülkemizde yasanan sikintilara karsi alinmasi gereken tavirlar konusunda fikir alisverisinde bulunduk. Teskilatlanma çalismalarimiz hakkinda bilgiler aktardik

. Basta Genel Baskanimiz Sayin Ali Babacan olmak üzere, Teskilat Islerinden Sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Sadullah Ergin, Halkla Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Mehmet Emin Ekmen’nin sicak ilgisi ve direktifleri ile birlikte buradan aldigimiz motivasyonla Afyon’da DEVA Partisi rüzgari estirecegimize inaniyorum.” Dedi

 

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan “ Çobanlar Ilçesine yakin zamanda ziyaret etmek istiyoruz”

 

Çobanlar ilçe teskilatinin talebi üzerine , Deva Partisi Genel Baskani Sayin Ali Babacan’in Çobanlar ilçesini yakin bir zamanda ziyaret etmek istediklerini. Programlarina dahil edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °