VIZYONU TACIZ, TECAVÜZ VE SAHTE ALKOL OLANLARIN PROJELERIMIZI BEGENMESINI BEKLEMIYORUZ”

VIZYONU TACIZ, TECAVÜZ VE SAHTE ALKOL OLANLARIN PROJELERIMIZI BEGENMESINI BEKLEMIYORUZ”

Gündem 18.01.2022 14:23:00 0
VIZYONU TACIZ, TECAVÜZ VE SAHTE ALKOL OLANLARIN PROJELERIMIZI BEGENMESINI BEKLEMIYORUZ”

VIZYONU TACIZ, TECAVÜZ VE SAHTE ALKOL OLANLARIN PROJELERIMIZI BEGENMESINI BEKLEMIYORUZ”

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanligi 2023 seçimlerinin çalismalarina hiz verdi

. Dün aksam AK Parti Trabzon milletvekili ve Genel Merkez Afyonkarahisar Il Koordinatörü Bahar Ayvazoglu teskilati ziyaret ederek mahalle baskanlari ile bir araya geldi. Ayvazoglu “Mahalle baskanlarimiz AK davayi 2023’te yeniden iktidara tasiyacaktir” dedi

AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay da “Vizyonu taciz, tecavüz ve sahte alkol olanlarin projelerimizi begenmesini beklemiyoruz” dedi.

 

AK Parti Trabzon milletvekili ve Genel Merkez Afyonkarahisar Il Koordinatörü Bahar Ayvazoglu Afyonkarahisar’da önce Il Valisi Gökmen Çiçek’i, akabinde de AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay’i ziyaretti.

Ayvazoglu daha sonra merkez ve merkeze bagli mahalle, belde ve köy temsilcilerinin katildigi toplantida bir konusma yapti.

Toplantiya, Il Teskilat Baskani Ibrahim Eroglu ve Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz de katildi.

 

“Mahalle baskanlarimiz AK davayi 2023’te yeniden iktidara tasiyacaktir”

 

Ayvazoglu konusmasinda 2023'ün hazirliklari içerisinde olduklarini kaydederek söyle dedi; Sizleri mahallelerinizde yapmis oldugunuz çalismalar dolayisiyla ayri ayri tebrik ediyorum. Rabbim feyzinizi arttirsin, istisarelerinizi bereketli kilsin insallah.

Biz bütün islerimizde istisarenin bize bir emri ilahi oldugu bilinciyle çalisiyoruz.

Biz de bu emri ilahinin geregini yerine getirmek suretiyle insallah 2023'e çok daha güçlü, çok daha verimli bir sekilde hazirlanmis olacagiz.

Burada sizlerden beklentimiz; her bir mahallede oy kullanacak her bir vatandasimiza kapi kapi ulasmaniz ve hizmetlerimizi anlatmanizdir.

Afyonkarahisar merkez ve merkeze bagli, belde ve köylerde toplamda 109 mahallemiz var. Her bir mahalle baskanimiz yürüttügü çalismalarla AK davayi yeniden iktidara tasiyacaktir.

 

“PKK terör örgütüne umut baglayanlar ilimizde ucuz milliyetçilik yapiyor”

 

Toplantida bir konusma yapan AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay da AK Parti'nin Cumhuriyetin 100'üncü yilina ve 2023 ötesine tasiyacak kadrolarin hazir oldugunu vurguladi. Biz sirtimizi milletin ta kendisine yasliyoruz.

Bizim milletimizle gönül bagimiz vardir. Allah’a sükürler olsun ki sirtini terör örgütlerine dayayanlara sirtimizi dayayanlardan olmadik.

98 yillik bir parti oldugu iddiasinda bulunup sirtini PKK terör örgütünün siyasi uzantisina umut baglayanlarin sehrimizde ucuz milliyetçilik yaptigina sahit oluyoruz.

Afyonkarahisar’da milliyetçi oldugunu iddia edenler ‘PKK bir terör örgütüdür, HDP’de siyasi uzantisidir’ diyemeyecek kadar korkak ve acizdir.

 

“Vizyonu taciz, tecavüz ve sahte alkol olanlarin projelerimizi begenmesini beklemiyoruz”

 

“Vizyonlari; sahte alkol, ibrik, musluk, heykel, taciz ve tecavüz olanlarin, aziz milletimize hizmet vermesi gayesiyle müjde olarak duyurdugumuz baraj ve sulama projelerini begenmesini bekleniyoruz” diyen Uluçay söyle konustu; Bu zihniyet maalesef sarhos esek heykelini alkislayip, Alman hayranligi dolayisiyla Türkiye’nin ürettigi otomobile sirt çeviren ezik bir zihniyettir

Bu zihniyet;

Sözde antiemperyalisttir ama Amerika baskanindan emir alacak kadar da eziktir.

Afyonkarahisar’da Aziz milletimize yaptigimiz hiçbir hizmeti layik görmeyen bu zihniyet bu yüzden de iktidara layik görülmemis, 2023’te de görülmeyecektir.

 

“Yine kaybedecekler”

 

AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ise “2023'te inaniyoruz ve biliyoruz ki sandiklardan yine biz çikacagiz.

Hem de öyle bir çikacagiz ki hiç kimse kaybetmeyecek.

Çikiyor birileri her gün ‘erken seçim olacak’, ‘geliyor gelmekte olan’ diye slogan atiyorlar.

Onlar da çok iyi biliyor seçimin erken olmayacagini ama kitlelerini bu sekilde oyaliyorlar, aldatiyorlar. Hatta koltuklarini

korumak adina ‘seçim olacak’ kilifiyla kurultaylarini bile erteliyorlar. Oysa simdiden nasil kaybettiklerini çok net bir seklide görüyoruz

. Yine kaybedecekler, yine layik olduklari yerde kalacaklar. ABD’den aldiklari destek bile yetmeyecek.

Afyonkarahisar’da artik sokakta seçmenlerinin yüzüne bakacak yüzleri kalmayacak.

Çünkü kimse bu zihniyete inanmiyor” dedi

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °