Taytak, “52 yildir omuz omuza yürüyoruz”

Taytak, “52 yildir omuz omuza yürüyoruz”

Gündem 17.01.2022 13:07:29 0
Taytak, “52 yildir omuz omuza yürüyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TÜRKAV Afyonkarahisar Subesi tarafindan düzenlenen, Ülkü Ocaklari Genel Merkez Sanatçisi Kaya Kuzucu’nun sunumuyla gerçeklesen 'Yesinin Ruhu ve Maturidilik' isimli programa katildi. Taytak, 52 yildir omuz omuza yürüdüklerini söyledi.

TÜRKAV Afyonkarahisar Sube Baskani Ahmet Nal ve yönetimi tarafindan düzenlenen 'Yesinin Ruhu ve Maturidilik' isimli programa MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TÜRKAV Genel Baskani Ebubekir Korkmaz, Il Baskani Mehmet Kocacan, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal, Ülkü Ocaklari Il Baskani Oguz Kagan Diler ve çok sayida partili katildi.

Programi düzenleyen TÜRKAV yetkililerine tesekkür ederek konusmasina baslayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 52 yildir omuz omuza yürüdüklerini söyledi.

Taytak, “52 yildir Milliyetçi Hareket Partisi ak saçlilari ile bütün kardeslerimiz ile omuz omuza yürüyoruz.

Yolumuz Allah yolu, kelimetullah yolu ve sosyal mahiti çok yüksek bir siyasi anlayisin insanlariyiz.

Bu sebeple üzerimizdeki yükün ne oldugunu, sorumlulugumuzun ne oldugunu bilerek anlamak zorundayiz. 2023 yilinda Cumhur Ittifaki ruhu içerisinde Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan Beyefendi, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskanimizin baskanligindaki mecliste de insallah 250’ye kadar milletvekili ile temsil edilelim. Milliyetçi Hareket Partililer her zaman bu ülkenin sigortasi olmustur” dedi.

 

Korkmaz, “Ahmet Yesevi hazretlerinin manevi mirasi ülkü ocaklaridir”

TÜRKAV Genel Baskani Ebubekir Korkmaz da Ahmet Yesevi hazretlerini anlamak yerine yasamak gerektigini söyledi. Korkmaz, “Ahmet Yesevi hazretlerini biz ne kadar da anlatsak, biz ne kadar da anlamaya çalissak, yasamak gerekiyor.

Ahmet Yesevi hazretlerinin manevi mirasi ülkü ocaklaridir. Eger anlamak istiyorsak onu ülkü ocaklarina gidip yasamamiz gerekiyor” dedi.

 

Kocacan, “Ahmet Yesevi hazretlerinin izinden gitmeye çalisiyoruz”

MHP Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, “Ülkücü camianin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensubiyetinde olan tüm insanlarin çok önem arz eden ve çizdigi yolda devamli izini takip etmeye çalistigimiz Ahmet Yesevi hazretlerinin izinden her zaman gitmeye çalisiyoruz. Onun hayati her insanin yasami olmalidir” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °