BELEDIYE BASKANIN'DAN DAIRECEP MAHALLESI’NE ZIYARET.

BELEDIYE BASKANIN'DAN DAIRECEP MAHALLESI’NE ZIYARET.,AFYONKARAHISAR ,BELEDIYE,AFYON

Gündem 14.01.2022 16:35:24 0
BELEDIYE BASKANIN

ZEYBEK BASKAN'DAN DAIRECEP MAHALLESI’NE ZIYARET

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek hemsehrileri ile bulusmasini mahalle ziyaretleri ile sürdürüyor. Bu haftaki ziyaret duragi ise Dairecep Mahallesi oldu.

Baskanimiz Mehmet Zeybek, göreve geldigi günden itibaren düzenli olarak gerçeklestirdigi mahalle ziyaretlerine araliksiz devam ediyor.

Dairecep Mahallesi sakinleri ile bulusan Baskan Zeybek, Mahalle Muhtari Ömer Ortaç’in taleplerini ve görüslerini aldi.

Mahalle sakinlerini, belediyenin gerçeklestirdigi ve 2022 yili yatirim programinda yer alan çalismalar hakkinda bilgilendirerek istisarelerde bulundu.

Baskanimiz Zeybek’in ziyaret programina Baskan Yardimcimiz Murat Öner, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan ve birim müdürlerimiz eslik etti.

Ziyaret kapsaminda çocuklar ile de bir araya gelen Baskan Zeybek onlara çesitli hediyeler verdi. Baskanimiza tesekkür eden çocuklar da aldiklari hediyelerden dolayi büyük sevinç yasadi.

"BIZ MILLETE HIZMET IÇIN VARIZ"

Geçtigimiz yil vatandaslarimizin verdigi destekle sehrimizde birçok önemli hizmeti gerçeklestirdiklerine dikkat çeken Baskanimiz Zeybek; “ Çocuklugumun geçtigi mahallede hemsehrilerimle birlikte olmaktan mutluyum.

Muhtarimizla ve vatandaslarimizla istisarelerde bulunduk. Aldigimiz talepleri en kisa sürede yerine getirecegiz.

Geçen yil tüm mahallelerimizi iki kere ziyaret ettik. Bu yilda da insallah yine vatandaslarimizin destegi ile önemli projeleri hayata geçirecegiz.

Sehrimize hizmet için gece gündüz demeden çalismayi sürdürecegiz.

Çünkü biz millete hizmet için variz” dedi.

Programda Baskan Zeybek, Muhtar Ortaç’a Türk Bayragi ve Kur’an-i Kerim hediye etti. Ziyaret hatira fotografi çekimi ile son buldu.

 

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °