Emirdag Sehir Kütüphanesine Kavusuyor

Emirdag Sehir Kütüphanesine Kavusuyor

Egitim 14.01.2022 10:05:10 0
Emirdag Sehir Kütüphanesine Kavusuyor

 

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu'nun talimatlariyla isteyen herkesin kitapla bulusmasina yardimci olmak amaciyla Aziziye Kültür ve Sanat Merkezi içerisine Sehir Kütüphanesi yapildi.

Ögrencilerin sosyal, kültürel, egitim programlarinin yani sira kariyer yasamlarina da destek olarak onlari gelecege en iyi sekilde hazirlama noktasinda önemli bir boslugu dolduracak olan Emirdag Sehir Kütüphanesi, 800 metrekare alana sahip. Emirdag'da ilk olacak uygulama kapsaminda kütüphane içerisinde çocuk kütüphanesi, çalisma alanlari, etüt salonu, ögrencilerin keyifli zaman geçirebilmeleri için farkli donatilar yer alacak.

Ayrica sinirsiz internetin bulunacagi Sehir Kütüphanesinde ögrencilere ücretsiz çay ve kahve hizmeti de sunulacaktir.

Içerisinde onbinlerce kitap olan Sehir Kütüphanesi haftasonu da dahil gece 23.00'a kadar ögrencilerin hizmetinde olacaktir.

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu; "Bilim, kültür, sanat, edebiyat ve tarih gibi alanlarda, bir milletin hafizasini olusturan kütüphaneler, geçmisi gelecege tasiyan en önemli yapilardir. Gelecegimiz olarak gördügümüz gençlerimizi ilim yuvalarinda görmek için projelendirip yaptigimiz Sehir Kütüphanesi sayesinde ögrencilerimiz hem sosyallesecek, hem de kültürel anlamda kendini gelistirebilme firsati bulabileceklerdir." ifadelerini kullan

Afyon HABERI


Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °