SEVIYORSAN GIT AYRIL BENCE TIYATRO OYUNU ILIMIZE GELIYOR.

SEVIYORSAN GIT AYRIL BENCE TIYATRO OYUNU ILIMIZE GELIYOR.

Kültür-Sanat 12.01.2022 18:10:29 0
SEVIYORSAN GIT AYRIL BENCE TIYATRO OYUNU ILIMIZE GELIYOR.

 

Yilin en komik ve iddiali tiyatro oyunlarindan biri olan ‘Seviyorsan Git Ayril Bence’ 21 Ocak Cuma günü Ted Afyon Koleji sahnesinde Afyonlularla bulusacak. Irfan Kangi, Orçuk Kaptan ve Selen Görgüzel Alkan’in oynadiklari harika bir komedi.

 

Afyon’a özel tiyatroyu sevdiren adam Ömer Mazi yeni oyunlar getirmeye devam ediyor. Altan Erkekli, Veysel Diker, Oya Basar, Begüm Birgören, Nedim Saban, Melek Baykal, Suna Keskin, Yosi Mizrahi, Sebnem Özinal, Nurseli Idiz, Nergiz Kumbasar ve Kimya Gökçe Aytaç, Hakan Bulut, Eray Yasin Isik ve Erdem Bas, Ersin Korkut’tan sonra simdide 21 Ocak’ta Seviyorsan Git Ayril Bence oyunu ile Selen Görgüzel Alkan, Irfan Kangi ve Orçun Kaptan Afyon’da olacak.

 

Bu güne kadar 32 tiyatro oyunu, bir birinden ünlü 155 oyuncu binden fazla tiyatro izleyicisi ile bulusturduk diyen Mazi, “Biz yola çikarken ‘ Afyon daha iyisini hak ediyor’ demistik. Bu sözümüzde durmak için Afyon’un bir kültür ve sanat sehri olmasi için elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz.

Yeni oyun anlasmalarimiz yapildi ve simdiden gelecek sezon için ön görüsmelere basladik. Yine en komik oyunlari, ünlü oyunculari Afyonlularla bulusturmak için çalisiyoruz” dedi.

Bosanmak üzere olan bir çiftin son bulusmasinda neler yasanabilir?

Ya bu son bulusulan yer aslinda ilk bulusulan yer ise? Geçmisi masaya yatirmayi düsünen Ayhan ve Özlem çifti krizantem çay bahçesinin masasini seçince ortaya eglenceli bir sonuç çikar mi?

Her ask biraz Komiktir, Arabesk Müzikali, Kadin Kafasi ve Emlakçiyi Beklerken oyunlarinin yazari Irfan Kangi’dan bu kez bosanmayi düsünen çiftlerin gerçekte nasil davranmasi gerektigini eglenceli bir dille anlatan tek perdelik bir komedi oyunu olan ‘Seviyorsan Git Ayril Bence’ hepimizin bir sekilde sahit oldugu aile içi uyusmazliklari sahneye tasiyor.

Tüm bu hesaplasma içinde adeta seyircinin tarafsiz bir hakem gibi temsilini yapan eglenceli bir garsonun da olaylara dahil olmasi ile 90 dakikalik eglenceli bir oyun sizleri bekliyor.

 

155 tiyatro ve sinema sanatçisini Afyon’a getirdiklerini belirten Ömer Mazi, “ Afyon için çok daha büyük planlarimiz var. Ancak birkaç sponsor ve destekçi ile biletini alan dostlarimizdan baska kimse olmadigi için simdilik tiyatrolarla devam ediyoruz

. Bura da özellikle tesekkür edilmesi gereken isimler var. Birincisi 2018’den bu güne kadar TED Afyon Kolejinin kapilarini ardina kadar açip oyunlarimizin sahnelenmesini saglayan Dr. Mustafa Enis Arabaci ve TED Afyon Koleji yönetici ve çalisanlarina tesekkür ederim.

3 yildir oyuncularimizin konaklama sponsorlugunu yapan Aforia Termale ve Yasin Kinaci’ya tesekkür ederim.

Bundan sonra destekçilerimiz arasina katilan Ahmet Ipek sucuklarina tesekkür ederim.

En büyük tesekkür her oyunda biletini alarak salonlari dolduran kiymetli tiyatro izleyicisine. Yeni yilla birlikte harika oyunlarla gösteri devam edecek” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °