10 OCAK ÇALISAN GAZETECILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

10 OCAK ÇALISAN GAZETECILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Gündem 9.01.2022 12:40:32 0
10 OCAK ÇALISAN GAZETECILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

10 OCAK ÇALISAN GAZETECILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

 

 Demokrasilerin vazgeçilmez bir unsuru ve dördüncü kuvvet olarak demokrasi temelinde yer bulan basin kuruluslari ve çalisanlari, bugün ülkemiz ve dünya için çok önemli bir görev ifa etmektedirler.

Gazeteciler bugün ülkemiz ve dünyada zor sartlar altinda görevlerini büyük bir özveri ile yapmaktadir. Toplumun dogru bilgilendirilmesi, ülkemiz de yapilan hayirli hizmetlerin, yapmis oldugumu faaliyetlerin duyurulmasin da önemli bir görev üstlenmislerdir. 

Günümüz de sosyal medya ve diger iletisim platformlarinin hizla yayginlasmasi nedeniyle ortaya çikan bilgi kirliligi, yalan haber ve halkimizi yaniltmaya yönelik paylasimlarin artmasi, Gazetecilerimize ayri bir görev yüklemistir. Bu görev gazetecilerin ilkeli, dürüst, her zamankinden daha fazla dogru haberin duyurulmasidir.

 Geçmise nazaran basin mensuplarimiza yönelik en önemli iyilestirmeler, yerel gazetelere yönelik sürdürülen katkilar AK Parti iktidari döneminde yapilmistir.

 

  Her zaman dogru, dürüst ve ilkeli yayin yapan, kalemini haktan ve hakikatten yana kalem oynatan basin çalisanlarimizin yanindayiz

. Toplumun dogru bilgilendirilmesi, bilgi kirliliginin önüne geçilmesi amaciyla ilkeli, dürüst ve hakkaniyetli olarak çalismalarini sürdüren tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, saglik ve esenlikler diliyorum.

 

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °