AKARCA’DAN BASKAN ZEYBEK’E TEBRIK

YARGITAY BASKANI AKARCA’DAN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

Gündem 7.01.2022 17:55:08 0
AKARCA’DAN BASKAN ZEYBEK’E TEBRIK

 

Bir dizi temaslarda bulunmak için sehrimize gelen Yargitay Baskani Mehmet Akarca, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’i makaminda ziyaret etti.

Yargitay Baskani Mehmet Akarca, Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Bekir Sahin,  Yargitay Birinci Baskanvekili Eyüp Yesil ve Yargitay Cumhuriyet Bassavci Vekili Ridvan Gündogdu, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Makamda gerçeklesen ziyarette Baskan Yardimcilarimiz Murat Öner, Benol Kaplan ve Baris Dal’da hazir bulundu.

Ziyarette, sehrimizde yapilan yatirim ve tanitim çalismalari hakkinda bilgi veren Baskanimiz Zeybek, Yargitay Baskani Mehmet Akarca ve beraberindeki heyete tesekkür etti. Görüs alisverisinin yapildigi ziyaret hatira fotografi çekilmesi ile son buldu.

AKARCA’DAN BASKAN ZEYBEK’E TEBRIK

Kadim sehir Afyonkarahisar’imiz ve Belediye Baskanimizdan övgü ile söz eden Yargitay Baskani Mehmet Akarca ziyaret ile ilgili sunlari söyledi; “Afyonkarahisar’da Yargitay Baskanlar Kurulu toplantisi yapmayi planlaniyoruz

. Bu nedenle buradayiz. Afyonkarahisar; gastronomi ve turizmin baskenti oldu. Bölgeyi taniyan bir insanim.

Hem Valimizi hem de Baskanimizi ziyaret etmek istedik. Valimiz ve Belediye Baskanimizin çalismalari nedeni ile Afyonkarahisar, tüm Türkiye’de ve uluslararasi alanda taninir bilinir hale geldi. Motokros ve gastronomi ile ilgili yapilan tanitimlari oldukça basarili buluyorum.

Afyonkarahisar’imiz lezzetleri, turizmi, termali, tarihi ve kültürü ile meshur.

Bu sehir Baskomutanlik Meydan Muharebesi’nin yapildigi bir cografya. Ben Afyon’da bulunmaktan son derece mutluluk duyuyorum.

Sayin Belediye Baskanimiza da sicak ev sahipligi için tesekkür ediyorum.”

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °