MÜSIAD’TAN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

MÜSIAD’TAN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

Ekonomi 4.01.2022 10:44:07 0
MÜSIAD’TAN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

 

 MÜSIAD Afyonkarahisar Sube Baskani Ercan Islek ve beraberindeki heyet Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Ercan Islek ve yönetimi Baskanimiz Mehmet Zeybek’i makaminda ziyaret etti.

Ziyarette; sehrimizde yapilacak olan faaliyetler ve genel konular hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu. Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Belediye Baskanimiz Zeybek, konuklariyla yakindan ilgilenirken MÜSIAD Sube Baskanligina yeni seçilen Ercan Islek’e hayirli olsun dileklerini iletti.

Küçük, orta ve büyük ölçekli isletmelerin isleyis sistemlerinin gelisimine katki saglayan MÜSIAD’in ilimiz ve ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik yönlerden kalkinmasinda büyük rol oynadigina dikkat çeken Zeybek Baskan, Islek ve yönetimine çalismalarinda basarilar diledi.

MÜSIAD Afyonkarahisar Sube Baskani Islek ise Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkür ederek, sehrimizin gelisimi adina basarili çalismalara imza attigini söyledi.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °