2022 YILININ ILK BEBEGI DÜNYAYA GELDI

2022 YILININ ILK BEBEGI DÜNYAYA GELDI

Gündem 1.01.2022 15:19:00 0
2022 YILININ ILK BEBEGI DÜNYAYA GELDI

      Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek yeni yila saatler kala moral ziyaretleri gerçeklestirdi. Göreve basladigi günden bu yana gönül belediyeciligi anlayisla hizmet eden Baskanimiz Mehmet Zeybek, AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Belediye Baskan Yardimcilarimiz Süleyman Karakus ve Baris Dal yilbasi gecesini görev basinda olan saglikçilar, AFAD personeli, itfaiyeciler, polisler ve zabitalarla geçirdi. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in esi Sevim Zeybek yeni dogan ve acil servisleri de ziyaret ederek yeni yilin ilk bebeklerini hediyelerle karsiladi.

POLIS, ZABITA VE AFAD ÇALISANLARINI ZIYARET ETTI

          Yeni yili görev basinda karsilayan personellere, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ziyaret gerçeklestirdi. Baskanimiz Zeybek ve ekibi ilk ziyaretini hemsehrilerimizin güven ve huzuru için görev basinda olan zabitalara gerçeklestirdi.

Zeybek Baskan, zabita memurlari ile bir araya gelerek onlara baklava ikraminda bulundu. Halkin huzuru, güveni ve sagligi için her kosulda görev basinda olduklari için tesekkür etti. Yeni yilin Zabita Müdürlügümüze ve personellerine hayirlar getirmesini temenni ederek, saglik ve huzur diledi

. Zabita personelleri de Baskan Zeybek’e tesekkürde bulunarak çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in moral ziyareti kapsaminda ikinci duragi Itfaiye Müdürlügümüz oldu. Itfaiye Müdürümüz Cem Kasapoglu ve personeli ile bulusan Zeybek Baskan çalismalar hakkinda bilgi alirken, tatli ikraminda bulundu. Yeni yila tatlilikla, huzur ve mutlulukla girilmesini temenni eden Baskanimiz Zeybek her daim çalisma arkadaslarinin yaninda olduklarini belirtti. Karsilikli sohbet ve iyi dilekler ardindan buradan ayrilan Zeybek Baskan’in sonraki duragi ise Milli Birlik Polis Karakolu oldu. Ziyarette Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Temiz Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e eslik etti.

 Polis memurlarini ziyaret eden Baskan Zeybek sehir genelindeki asayis durumu hakkinda bilgi aldi. Canlari pahasina görev aski ile sehrimizin asayisini saglayan polislere basari dileyen Zeybek Baskan bu ziyaretinde de tatli ikramina bulundu. Kurumlar arasi is birliginin önemine dikkat çeken Zeybek Baskan, Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik içinde yapilan her çalismada yer aldiklarini söyledi.

Her zaman Afyonkarahisar’in en ön planda olmasi için çaba gösterdiklerini hatirlatan Zeybek Baskan, bu çabaya katki saglayan polis teskilatina tesekkürde bulundu.

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, dogal afetlerde ve olasi durumlarda her zaman hazir bulunan, yaralari sarmak için çalisan Afyonkarahisar Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü de ziyaret etti. AFAD personeli ile bir araya gelen Zeybek Baskan personellere tatli ikraminda bulunup karanfil hediye etti.

Moral ziyaretleri yaptiklarini belirten Zeybek Baskan, görev basinda olan personelleri yeni bir yila girmenin arifesinde yalniz birakmak istemediklerini söyledi

. Bu kapsamda ziyaretler yaptigini aktaran Zeybek Baskan AFAD personellerinin hayati önem tasidiklarini, her olasi duruma müdahale ederek can ve mal güvenligi sagladiklarini vurguladi.

Basarili çalismalarindan dolayi AFAD personelini tebrik eden Zeybek Baskan tesekkürde de bulunarak yeni yilin hayirlar getirmesini temenni etti.

SAGLIK ÇALISANLARINI YALNIZ BIRAKMADI

 Baskanimiz Zeybek yeni yila girmeden önce, özellikle pandemi nedeni ile hayatlarini hiçe sayarak cansiperane çalisan saglik çalisanlarini da yalniz birakmadi. Acil Çagri Merkezi çalisanlarinin önemli ve kritik bir görev üstlendigini söyleyen Zeybek Baskan özveri ile çalisan personellere çiçek ve tatli takdiminde bulundu.

YENI YILIN ILK BEBEKLERINI HEDIYELERLE KARSILADI

 Zeybek Baskan yeni yil bebeklerini de unutmadi. Son ziyaretlerini Mavi Hastane ve Devlet Hastanesi acil ve çocuk dogum servislerine gerçeklestirdi.

Esi Sevim Zeybek ile birlikte yeni dogum servisinde anne ve babalar ile bulusan Zeybek Baskan ailelere yeni dogan seti hediye etti.

Anne ve babalari tebrik eden Zeybek Baskan ve esi Sevim Zeybek, bebeklerin vatana millete hayirli bir evlat olarak yetismesini, saglikli, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini temenni etti. Öte yandan ailelerin bir ihtiyaçlari olup olmadigini da soran Zeybek Baskan destek mesaji da verdi. Hastane çalisanlari ve hastanede tedavi görmekte olan vatandaslari da ziyaret eden Zeybek Baskan yeni yilin hayirlar getirmesi temenni etti.

Tedavi gören hastalara geçmis olsun temennisinde bulunan Baskan Zeybek karanfil takdim ederken, yeni dogan seti hediye etti

YILIN ILK BEBEGININ ADI YILDIZ OLDU

          Sehrimizde 2022 yilinin ilk bebegi Yildiz Özaslan oldu. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ve esi Sevim Zeybek, Seda ve Yildiray Özaslan çiftinin mutluluguna ortak oldu. Devlet Hastanemizde 3,230 kg, 51 cm boyunda dünyaya gelen Yildiz'nin ilk ziyaretçileri Baskanimiz Mehmet Zeybek ve esi Sevim Zeybek oldu.

“IYI GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VATANDASLARIMIZIN YANINDAYIZ”

         Göreve basladigi günden bu yana gönül belediyeciligi anlayisla hizmet vermeye çalisan Belediye Baskani Mehmet Zeybek, yilbasi gecesini hastanede geçiren vatandaslarin yaninda olarak yine gönülleri fethetti. Belediye Baskani Mehmet Zeybek ve esi Sevim Zeybek’in hastane ziyaretleri vatandaslar tarafindan büyük memnuniyetle karsilanirken, gönüllerin baskani olan Mehmet Zeybek, “Halkin içinden geldigimizi hiçbir zaman unutmadan; iyi günlerinde oldugu kadar, kötü günlerinde de vatandaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz.” dedi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °