“2022 Yilinin Bereketli Bir Yil Olmasini Diliyorum”

“2022 Yilinin Bereketli Bir Yil Olmasini Diliyorum”

Siyaset 31.12.2021 13:23:01 0
“2022 Yilinin Bereketli Bir Yil Olmasini Diliyorum”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya,  Yeni yil münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

“2022 Yilinin Bereketli Bir Yil Olmasini Diliyorum”

 

Acisi ve tatlisi ile bir yilin daha geride birakildigini kaydeden Milletvekili Özkaya, “Hemsehrilerimiz ile birlikte Afyonkarahisarimizin ve Ülkemizin hak ettigi noktaya gelmesi gayesi ile yogun tempolu bir yili daha geride biraktik.

2021 yilini da Aziz Afyonkarahisarli hemsehrilerimize Cumhurbaskanimiz ile birlikte hizmet ederek geçirmenin mutlulugu içerindeyiz. 2021 yilinin muhasebesini yaparken, yeni bir yila kavusmanin heyecanini hep birlikte yasiyoruz.

Türkiye’nin oldugu gibi Afyonkarahisar’imiz da önemli kazanimlar elde ettigi bir yili geride birakiyoruz.

Tüm dünyayi etkisi altina alan kovid salginina ragmen ülkemiz içerisinde bulundugu zorluklari asarak, emin adimlarla sürdürdügü yürüyüsüne 2021 yilinda da devam etti.” dedi. Milletvekili Özkaya, Türkiye’nin her anlamda 2021 yilindan güçlü çiktigini ifade ederek, “Insallah yeni yilda ülkemiz özellikle çiftçilerimiz ve üreticilerimiz açisinda önemli kazanimlarin elde edecek.

Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz için önemli projelerimiz var 2022 yilinda hayata geçirilmesi ile birlikte çiftçilerimizin en büyük girdi kalemi olan enerji girdilerini düsürmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Yeni Yilinizi Tebrik Ediyorum”

Türkiye ve Afyonkarahisar için çalismaya devam edeceklerini ifade eden Milletvekili Özkaya, “AK Parti olarak Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde çalismalarimiza hizla devam ediyor, Ülkemizi 2023’e hazirliyoruz. Ayrica 2022 yilinin Ilimiz için de Büyük Zaferin 100 yili olmasi münasebetiyle ayri bir önemi var.

Bu hususta Cumhurbaskanimizin da katilacagi bir program ile büyük bir devlet töreni gerçeklesmesini planliyoruz. Insallah 2022 yili bir önceki yildan ülkemiz için daha verimli, üretimin artigi, refahin arttigi bir yil olacak.

Üreticilerimiz için, çiftçilerimiz için, memurlarimiz, çalisanlarimiz için bereketli bir yil olmasini temenni ederek, Yüce Allah’tan kovid ve tüm musibetlerden kurtuldugumuz bir yil olmasini niyaz ediyor, aziz hemserilerimizin yeni yilini tebrik ediyor, saglik, sihhat ve afiyetler diliyorum” dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °