"Belediyelerimize gereken destegi veriyoruz"

"Belediyelerimize gereken destegi veriyoruz"

Siyaset 31.12.2021 12:39:57 0

Taytak, Belediye Baskanlarimiz heybesi dolu döndü

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP'li belediye baskanlariyla TBMM'de bir araya geldi. Taytak, baskanlarla beraber daha sonra Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum'u da ziyaret ederek talep ve isteklerini ilettiler. Taytak, Belediye Baskanlarimiz heybesi dolu Afyonkarahisar’a döndüler.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Baskanlari, Belediyelerden Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Dogan Simsek ile birlikte MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'i mecliste ziyaret etti. Kendi bölgelerine vermis oldugu desteklerinden dolayi Milletvekili Taytak’a tesekkür eden Belediye Baskanlari talep ve isteklerde bulundular.

 

“Iktidar belediyesi gibi ciddi hizmetlere imza attiniz”

Ziyarette konusan Milletvekili Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar belediyeleri olarak en çok belediyesi olan il biziz. Bugüne kadarda ben Ankara’da, siz kendi bölgenizde en iyi hizmeti sunmak için yogun bir sekilde çalismaya devam ediyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Baskanlari, Milletvekilleri, il, ilçe ve belde teskilatlari, meclis üyelerimiz hepimiz ciddi manada çalisiyoruz

Özellikle belediyelerimiz seçim öncesinde meydanlarda hangi sözü verdiyse su ana kadar fazlasiyla yerine getirdiniz. Hepinizi ayri ayri takip ediyorum, hepinizin ihtiyaçlarini biliyor, hepinizin ihtiyaçlarina çözüm bulmaya çalisiyorum. Oradan aldigimiz geri dönüs vatandas hepinizin çalismalarindan memnun. Iktidar belediyesi gibi ciddi hizmetlere imza attiniz” dedi.

 

Taytak, “Valimiz Gökmen Çiçek ilimiz için bir sans”

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in ilimiz için bir sans oldugunu söyleyen Taytak, “Sayin Valimiz Gökmen Çiçek Beyefendi geldigi günden beri Afyonkarahisar’imizin kültür, tarih, ekonomik ve sanat noktasinda önemli çalismalar yapmistir, yapmaya da devam etmektedir

. Il genelinde ilçelerimizde ve beldelerimizde bir ihtiyacimiz varsa hep destek verdi. Yollarla ilgili destek verdi. Birçok yerde belediye baskanlarimiza sagolsun destekler verdi. Sayin valimize desteklerinden dolayi belediye baskanlarimiz adina tesekkür ediyorum” diye konustu.

 

"Belediyelerimize gereken destegi veriyoruz"

MHP Il Baskan Yardimcisi Dogan Simsek ise, “MHP’li Belediye Baskanlarimiz göreve geldikleri günden bu yana ‘Üretken Belediyecilik’ anlayisiyla kendi bölgelerinde hizmet veriyorlar.

Seçim öncesi vatandaslara vermis oldugu sözlerin birçogunun yerine geldigini gördük. Bu hizmetlerin kazandirilmasinda en büyük destegi MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak vermistir.

Bütün belediyelerimiz her birine her türlü destegi vermistir, vermeye de devam etmektedir. Buradan vekilimize, belediye baskalarimiz adina tesekkür etmek istiyorum” dedi.

 

Bakanliktan bütün belediyeler destek aldi

TBMM ziyaretinin ardindan Milletvekili Taytak ve Belediye Baskanlari, Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum'u ziyaret ederek araç ve ekipman destegi talebinde bulundular. 1 saat süren görüsmenin ardindan bütün belediyelerimize araç destekleri, hibeler, krediler ve bakanligimiza bagli kuruluslardan destekler alindi.

 

 

Taytak, “Çevre ve Sehircilik Bakanligimizda heybelerimizi doldurduk”

Afyonkarahisar’a vermis olduklari desteklerinden dolayi Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum’a tesekkür eden Milletvekili Taytak, “Bugünde kendi bölgelerine istek ve taleplerini topladilar.

Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum Beyefendiyi ziyaret ettik. Kendisinden belediyelerimizin ihtiyaçlarini dile getirdik. Sagolsunlar ellerinden geldigince bütün belediyelerimizin istek ve taleplerini yerine getirmek adina belli miktarda destek verdiler.

Yani bugün yine çevre bakanligimizdan heybelerimizi doldurduk. Sayin Bakanimiza, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'a ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyüp Karahan'a ilgilerinden dolayi çok tesekkür ederiz” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °